Tüskés annóna (Annona muricata) 2 szem

T10552
Annona muricata - Brazilian Pawpaw - Soursop - Tüskés annóna - Guanbana Közép-Amerikában és a Karib-szigeteken őshonos örökzöld fa. Levele idősebb korában fénylő felületű lesz, virága sárgásszöld színű. Termése hosszúkás, sötétzöld színű, savanykás ízű, héját görbe tüskék borítják, húsa lágy, fehér. A növény természetes körülmények között eléri... Részletes leírás
2 413 Ft (nettó: 1 900 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Annona muricata - Brazilian Pawpaw - Soursop - Tüskés annóna - Guanbana

Közép-Amerikában és a Karib-szigeteken őshonos örökzöld fa. Levele idősebb korában fénylő felületű lesz, virága sárgásszöld színű. Termése hosszúkás, sötétzöld színű, savanykás ízű, héját görbe tüskék borítják, húsa lágy, fehér.
A növény természetes körülmények között eléri a 6m magasságot.
Minimális hőmérséklet : -4°C


ANNONA
Afrikában és Amerikában elterjedt nemzetség, örökzöld vagy félörökzöld cserjék és fák. Sokuk kereskedelmi fontosságú gyümölcs, különösképpen az Annona squamosa és az Annona cherimola. Virágaikat 6 vastag, húsos sziromlevél fogja közre a sűrű tömegben megjelenő porzókat és a termőket.
Termesztés:
Meleg trópusi és szubtrópusi klímát, szélvédett helyet kedvelnek. Napos helyen, nedves, jó vízelvezetésű, humuszos talajon fejlődnek a legjobban. Egész évben virágozhatnak és gyümölcsözhetnek.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.