Tövises aloe (Aloe ferox) 5 szem

T10551
Az Aloe ferox egy jól ismert gyógynövény, úgy mint az Aloe arborescens vagy az Aloe vera. El nem ágazó, elfásodó 3m-nél is magasabbra növő aloe fajta. Dél-Afrikából származó fatermetű fajta, melynek mintegy 1m hosszú, húsos, széles, pirosasan futtatott levelei vannak. A levelek széle töskés, szélük barnásvörös. leveleik elhalás után a törzsön sz... Részletes leírás
3 482 Ft (nettó: 2 742 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Az Aloe ferox egy jól ismert gyógynövény, úgy mint az Aloe arborescens vagy az Aloe vera.
El nem ágazó, elfásodó 3m-nél is magasabbra növő aloe fajta. Dél-Afrikából származó fatermetű fajta, melynek mintegy 1m hosszú, húsos, széles, pirosasan futtatott levelei vannak.
A levelek széle töskés, szélük barnásvörös. leveleik elhalás után a törzsön szoknyát alkotnak. Virágzáskor fantasztikus látványban lehet részünk. Virágzata felálló, 30-35cm vöröses-narancssárga színű, tél végén nyílnak. a növénytermesztésben ez az egyik legnépszerűbb fajta, mivel könnyű kezelés és nevelés jellemzi. Afrikában például hatalmas farmon nevelnek növényeket, melyekből különféle gyógyhatású készítményeket készítenek. (www.aloe.co.za).


Minimális hőmérséklet : Nem fagytűrő.
A mag csírázási ideje kb. 4-6 hét.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.