Csalétek Natural Control légycsapdába, 2db/csomag

T10434
SWISSINNO Natural Control Csalétek légycsapdába 2 db/csomag A házi légy egy igen utálatos rovar: tavasztól őszig szinte mindenhol megtalálható, megkeserítve ezzel mindannyiunk életét. A legyek távoltartására rengeteg próbálkozás született már az idők során, kisebb-nagyobb sikerekkel. A SWISSINNO újdonsága a fára akasztható kültéri légycsapda, m... Részletes leírás
1 912 Ft (nettó: 1 506 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
SWISSINNO Natural Control Csalétek légycsapdába 2 db/csomag

A házi légy egy igen utálatos rovar: tavasztól őszig szinte mindenhol megtalálható, megkeserítve ezzel mindannyiunk életét. A legyek távoltartására rengeteg próbálkozás született már az idők során, kisebb-nagyobb sikerekkel. A SWISSINNO újdonsága a fára akasztható kültéri légycsapda, melyhez utántöltőként csalétket is kínál.

Miben különbözik a SWISSINNO Natural Control légycsapda a piacon kapható többi légycsapdától?

A SWISSINNO Natural Control légycsapda utántöltő csalétke 100%-ban természetes, méreganyagoktól mentes megoldást kínál a házi legyek és egyéb rovarok ellen. A házi módszerekkel ellentétben, a SWISSINNO Natural Control csalétek légycsapdába az emberi orr számára szagtalan, a legyeket viszont mágnesként vonzza magához. Kiválóan alkalmas családi házak teraszára, a kerti étkezőhelyek közelében, kerti játszóterek melletti használatra. A csalétek hatékonyságát növeli, ha az erre a célra kialakított SWISSINNO Natural Control légycsapdába helyezzük, hiszen a légycsapda úgy van kialakítva, hogy ha a rovarok egyszer beleestek, már nem tudnak onnan kijutni. Nem szükséges azon törni a fejünket, hogy milyen olyan élelmiszert vagy egyéb,a rovar számára vonzó, de nehezen kezelhető táplálékot helyezzünk a csapdába, amely ezt a funkciót kiválóan képes betölteni. A SWISSINNO Solutions kutatócsapata hosszú ideje azon kísérletezik, hogy olyan,a rovarok számára nagy vonzerővel rendelkező anyagot állítsanak elő, mely szinte a legyek majdnem 100%-át képes magához édesgetni. A továbbiakban is bízhatunk abban, hogy a csalétek továbbfejlesztésével folyamatosan rendelkezésünkre fog állni olyan hatékony, a legyek számára vonzó anyag, amely az általunk oly áhított csalogató funkciót képes betölteni.

A SWISSINNO Natural Control légycsapda csalétek használata:

A csomagban két darab csalétek található, melyek egyenként 3 hetes hatóidővel rendelkeznek. A SWISSINNO Natural Control légycsapdába egyszerre egy csalétket tegyünk. A csomagot bontsuk ki, majd öntsük a csapdába. A flakonon található jelzésig öntsük fel vízzel, és óvatosan rázzuk-keverjük össze. A csapdát helyezzük fel egy fára a mellékelt dróttal vagy a ház közelében a földre, de mindenképpen napos helyre. A legoptimálisabb elhelyezési távolság a védeni kívánt helytől számított 5-10 méteres körben. Amennyiben otthonunkat különösen kedveli a házi legyek, helyezzünk ki több csapdát is.

A SWISSINNO Natural Control légycsapda csalétek előnyei:

Egyszerűen elkészíthető, nem kell hozzá más, csak egy pohár víz.
100%-ban természetes, méreganyagoktól mentes alapanyagokból készül.
Nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra nézve.
Innovatív, dizájnos kialakítás a hatékonyság jegyében - ahogy azt a svájci minőségtől elvárhatjuk.
A SWISSINNO Natural Control légycsapda csalétek különleges, speciális összetevőinek köszönhetően mágnesként vonzza magához a legyeket és egyéb repülő rovarokat.

A csalétek nem jelent veszélyt a gyermekekre és a háziállatokra, mégis ügyeljünk arra, hogy ne férhessenek hozzá a csapdához, mert a házi legyek által hordozott betegségek veszélyt jelenthetnek rájuk nézve!
Súly: 0.12 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.