Protect Revolution (2x75g rágcsálóirtó+2x50 g hatékonyság növelő gél)

T10346
PROTECT® REVOLUTION rágcsálóirtó granulátum Felhasználható: Zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására. Lakossági felhasználásra. A PROTECT® Revolution rágcsálóirtó granulátum valódi újdonság a piacon lévő irtószerek között! A PROTECT® Revolution az irtószer mellett ún. hatékonyságnövelő gélt is... Részletes leírás
1 391 Ft (nettó: 1 095 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
PROTECT® REVOLUTION rágcsálóirtó granulátumFelhasználható:

Zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására. Lakossági felhasználásra.

A PROTECT® Revolution rágcsálóirtó granulátum valódi újdonság a piacon lévő irtószerek között!

A PROTECT® Revolution az irtószer mellett ún. hatékonyságnövelő gélt is tartalmaz, amely folyadékforrást biztosít a patkányok számára. A táplálék és a gél együttes jelenléte arra ösztönzi a rágcsálókat, hogy a közelben maradjanak és hamarabb kezdjék meg az irtószer fogyasztását. A kihelyezést követően így rövidebb idő alatt fogyasztják el az elpusztulásukhoz szükséges irtószer mennyiséget is. A rágcsálóirtás hatékonysága a gél alkalmazásával megnő!

A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol patkányok előfordulása észlelhető. A nyomok, vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd az irtást ennek ismeretében végezze el.

A készítmény kihelyezése előtt mérlegelje, hogy a tapasztalt rágcsálóártalom megszüntethető-e irtószer alkalmazása nélkül. Irtószert csak indokolt esetben használjon!

Az irtószer kihelyezés megkezdése előtt ellenőrizze a kezelendő területet és tegye meg a szükséges lépéseket a kezelés hatékonyságának növelése és az újrafertőződés megelőzése érdekében. A felfúrásokat szüntesse meg és lehetőség szerint minden, a rágcsálók számára elérhető táplálék (például élelmiszerhulladék, kiömlött gabona, stb.) és folyadékforrást szüntessen meg.

Az irtás megkezdése előtt mérlegelje, hogy van-e a területen a rágcsálóirtó csalétek hatóanyagával (bromadiolon) szembeni rezisztencia. Azokon a területeken, ahol rezisztencia tapasztalható, javasoljuk más hatóanyagú készítmény használatát.Kihelyezés előtt a szürke színű alumínium fóliát távolítsa el a tálcáról. Így a rágcsálók hozzáférnek az irtószert nem tartalmazó hatékonyságnövelő gélhez. A fehér színű aromaáteresztő fóliát hagyja a tálcán, mert az felbontás nélkül is lehetővé teszi, hogy a rágcsálók megtalálják és elfogyasszák az irtószert.A kihelyezés módja elsősorban a helyi körülményektől függ. Az elsődleges cél az, hogy az irtószerhez illetéktelen személyek és nem célszervezet állatok ne férhessenek hozzá. A rágcsálóirtó csalétket a patkányok által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyük közelébe

· elsősorban az erre a célra szolgáló, felnyitás ellen védett rágcsálóetető ládában, illetve dobozban, vagy

· fedett és védett etetőhelyeken helyezhető ki, amennyiben azok ugyanolyan szintű védelmet biztosítanak a nem célzott fajok és az emberek tekintetében, mint a felnyitás ellen védett csalétekállomások.

Javasoljuk a Bábolna Bio Kft. által forgalmazott MULTIBAITER® etetőláda alkalmazását. Egy etetőládába az alkalmazási dózisnak megfelelő maximum mennyiség kerülhet.

Gondoskodjon az etetőládák stabil rögzítéséről.Alkalmazási dózis: Minimum 3 méterenként 75 gramm (1 db tálca)

A rágcsálóirtó szer kihelyezésére szolgáló szerelvényeket – a 16/2017. (VIII. 7.) EMMI rendeletnek megfelelően – feltűnő jelzéssel kell ellátni és azokon fel kell tüntetni: a rágcsálóirtó szer nevét, hatóanyagát, ellenszerét, valamint az alkalmazó nevét, címét és telefonszámát.

Az etetőhelyek ellenőrzésének gyakoriságát a kezelést megelőzően végzett helyszíni szemle eredményének figyelembe vételével határozza meg.

Az ellenőrzések során az elfogyasztott csalétket pótolja. Cserélje ki a csalétket, ha az megromlott vagy penészes.

Ha a hatékonyságnövelő gél kiszárad, öntsön rá kb. 0,5 dl vizet. A víz felszívását követően a gél visszanyeri eredeti állagát. Fordítson figyelmet arra, hogy a granulátumot ne érje víz.

Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová.

A véralvadásgátló hatóanyag késleltetett hatása miatt a rágcsálók elhullásának kezdete a fogyasztás után 3-5 nappal később várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. Indokolatlanul ne használja a csalétket folyamatos kihelyezéssel. A csalétek alkalmazását kívánatos integrált kártevőirtási rendszer (IPM/IPC) egyidejű bevezetésével összekötni. Amennyiben 35 napos kezelési periódust követően a csalétek továbbra is fogy és a rágcsálóaktivitás nem csökken, a valószínűsíthető okokat meg kell határozni és a szükséges intézkedéseket meg kell tenni.Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!!
Súly: 0.25 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.