K-Obiol 25EC 50ml

T10299
K-Obiol 25 EC Kiszerelés: 50ml Forgalmi kategória: III. (Szabad felhasználású) Hatóanyag: 25 g/l deltametrin (2,6% m/m) 225g/l piperonil butoxid (24% m/m) Üres raktárak fertőtlenítéséhez a tárolótér kiürítése és kitárolása után, a felülettől függően 5-10 liter/100m2 permetlé felhasználásával kell a készítményt kijuttatni, a felületre egyenle... Részletes leírás
4 578 Ft (nettó: 3 605 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
K-Obiol 25 EC
Kiszerelés: 50ml

Forgalmi kategória: III. (Szabad felhasználású)

Hatóanyag:

25 g/l deltametrin (2,6% m/m)
225g/l piperonil butoxid (24% m/m)
Üres raktárak fertőtlenítéséhez a tárolótér kiürítése és kitárolása után, a felülettől függően 5-10 liter/100m2 permetlé felhasználásával kell a készítményt kijuttatni, a felületre egyenletesen kipermetezve. A kezelt területen a készítmény hatástartama szakszerű felvitel mellett kb 2 hónap.

Védekezés hiányában a tárolt terményt megtámadhatják a raktári kártevők, benne komoly károkat okozva. Az üres raktárhelyiség betárolás előtti fertőtlenítésével a kéretlen látogatók betelepülése nagy mértékben korlátozható.

Üres raktárak fertőtlenítése
Akár két hónap hatástartam
Rejtőzködő rovarok ellen is
Súly: 0.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.