Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control utántöltő

T10288
Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control utántöltő -100% természetes alapanyagokból -Nem káros az ember és környezetére -dizájnos alakítású Végre egy muslica csapda, mely nemcsak hatékony, de rendkívül esztétikus látványt nyújt: rakjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számár... Részletes leírás
2 090 Ft (nettó: 1 646 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Gyümölcslégy-muslica csapda Natural Control utántöltő

-100% természetes alapanyagokból
-Nem káros az ember és környezetére
-dizájnos alakítású
Végre egy muslica csapda, mely nemcsak hatékony, de rendkívül esztétikus látványt nyújt: rakjuk akár a konyhába, helyezzük akár kertbe, esetleg legyen szó gyümölcstárolóról vagy pincéről. Mindenki számára ismerős a következő helyzet: bármilyen finom, friss vagy üde gyümölcsöt vásárolunk otthonra családunknak vagy akár magunk számára, a kis bosszantó szárnyasok rögtön belepik. A muslicát ezért nevezik népi nyelven eredetileg gyümölcslégynek, mivel bármilyen növényt mely fruktózt tartalmaz, azonnal kiszipolyozza és ellepi.

A SWISSINNO SOLUTIONS muslinca csapdája, kíváló megoldást nyújt, minden gyümölcslégy faj ellen. A megszokott precíz svájci minőség mellett, rendkívül esztétikus látványt nyújt így egy dizájnos megoldással, örökre megszabadulhatunk a gyümölcsök megkeserítőjétől. Ez a muslica csapda könnyen használható, szinte súlytalan, egyszerűen áthelyezhető lakásunkban vagy kertjeinkben egyaránt.

A muslinca csapda a következő elven működik, az öblös kialakítású hengerbe öntsünk egy tasak SWISSINNO Natural Control gyümölcslégy - muslica csalétket, mely szagtalan, környezet kímélő ember és állat barát. Ezután helyezzük ki a kívánt pozícióra. A termék kialakításából, színéből és jellegéből fakadóan tökéletesen természetes hatást kelt a muslicák számára, így mágnesként vonzza a gyanútlan áldozatokat. A berebülés és táplálkozás pillanatában, azonnal a nyálkás ragacsos gél áldozatává válik a kíváncsi a kiéhezett portyázó.

Egy tasak tartalma akár 1000 muslicát is könnyen csapdába ejt és minimum egy hónapig bőven kitart. A csapda kiürítése könnyű és kézreálló, kb egy deciliter vízzel kiöblíthető.
Súly: 0.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.