Buzogányfa (Beaucarnea recurvata) 5 szem

T10088
BEAUCARNEA RECURVATA - Buzogányfa - 5db mag/csomag Beaucarnea recurvata - Pony Tail Család: Agavefélék Délkelet Mexikó félsivatagos területeiről származik, ahol 4-6 m magasra is megnő. A törzse alul víztárolásra megvastagodott. A hosszú, szalagszegű, szürkészöld levelek a törzs tetején törnek elő nagy mennyiségben, ívben lefelé és befelé haj... Részletes leírás
1 683 Ft (nettó: 1 325 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
BEAUCARNEA RECURVATA - Buzogányfa - 5db mag/csomag


Beaucarnea recurvata - Pony Tail

Család: Agavefélék

Délkelet Mexikó félsivatagos területeiről származik, ahol 4-6 m magasra is megnő. A törzse alul víztárolásra megvastagodott. A hosszú, szalagszegű, szürkészöld levelek a törzs tetején törnek elő nagy mennyiségben, ívben lefelé és befelé hajlanak.
Hazánkban nagyon kedvelt növény, mert kezelése egyszerű, és rendkívül dekoratív, elegáns hatást kelt. Többfajta méretben kapható, de már fiatal korában is gyönyörűek a visszahajló dús, tömött levelei.
Világos és meleg helyet kedvelő növény. Jól tűri a száraz levegőjű helyiségeket .A tavasztól őszig tartó növekedési időszakban rendszeres öntözést kíván. Havonta egyszer tápoldatozhatjuk. Érzékeny a pangó vízre. Jó vízáteresztő képességű talajt kell összeállítani számára. Ideális növény száraz levegőjű lakásokba. Lassú növekedésű. Nyáron a szabadban is tartható, ha lehet félárnyékos helyen. A téli időszakban kevésbé kell öntözni. Világos és hűvös télikertekben, lépcsőházakban könnyen átteleltethető növény. Alkalmankénti vizes permetezést (párásítást) meghálálja.


Minimális hőmérséklet : Fagyérzékeny.
A magok csíráztatása könnyű, kb. 6 - 8 hetet vehet igénybe.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.