Narancs papagájvirág (Strelitzia reginae) 5 szem

T10076
Közismert neve: Orange Bird of Paradise. A Strelitziaceae családjába tartozik. Az összes Strelitzia - család tagja természetes élőhelyén a szubtrópusokon Dél - Afrikában honos. A Strelitzia reginae egy évelő örökzöld, amely csoportos növekedésű, bokrosodó, mutatós virágaiért termesztett nagyméretű növény. Az 1,5 m hosszú, kékesszürke levelek leg... Részletes leírás
2 494 Ft (nettó: 1 964 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Közismert neve: Orange Bird of Paradise.
A Strelitziaceae családjába tartozik.
Az összes Strelitzia - család tagja természetes élőhelyén a szubtrópusokon Dél - Afrikában honos.
A Strelitzia reginae egy évelő örökzöld, amely csoportos növekedésű, bokrosodó, mutatós virágaiért termesztett nagyméretű növény. Az 1,5 m hosszú, kékesszürke levelek legyező alakban rendeződnek a törzs végén, ezek között hozza hosszú száron gyönyörű és páratlan virágait.
A Strelitzia élénk növekedéséhez szükséges mind a félárnyék, mind a világos napos hely. A legjobb minőségű példány eléréséhez kapjon némi árnyékolást a nap legmelegebb időszakában.
Rövid ideig a hideget is tűri. Termékeny, jó vízelvezetésű talajban, erős fényben, de nyáron tűző naptól védetten termeszthetők. A levelek károsodnak, ha a hőmérséklet - 2 °C vagy kevesebb, de a növény később regenerálódik, ha visszaáll a kedvező hőmérséklet. Szárazságtűrő, de a gyors növekedéshez szükséges a nedvesen tartása. Ne álljon a cserepe vízben !
Tápanyagellátása egy hónapban egyszer elegendő.
Tavasztól egészen őszig a szabadban tartható. A téli időszakban, illetve mikor a hőmérséklet 5 °C alá csökken, a télikertbe vagy a lakásba kell vinni !

Minimális hőmérséklet : 5 - 10 °C
Fagyérzékeny. A magok csírázási ideje 4 héttől 18 hónapig is eltarthat.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.