Frangipáni (Plumeria rubra) 5 szem

T10068
Apocynaceae Közismert neve: Plumeria rubra, Frangipani. Egy jól ismert, intenzíven illatos, kedvelt növény melynek virágszínei nagyon sokfélék lehetnek. A fa maga szokatlan megjelenésű, viszont közönséges lombhullató. A Frangipani ágai teljesen egyenesek, meglehetősen zsúfoltak és könnyen törnek. A törés végén vagy a sérülés helyén, fehér tejs... Részletes leírás
7 565 Ft (nettó: 5 957 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Apocynaceae

Közismert neve: Plumeria rubra, Frangipani.

Egy jól ismert, intenzíven illatos, kedvelt növény melynek virágszínei nagyon sokfélék lehetnek. A fa maga szokatlan megjelenésű, viszont közönséges lombhullató.
A Frangipani ágai teljesen egyenesek, meglehetősen zsúfoltak és könnyen törnek. A törés végén vagy a sérülés helyén, fehér tejszerű nedvet áraszt, mely mérgező!
Nyáron és ősszel virágzó lombhullató, húsos ágú cserjék.
Természetes magassága eléheti akár a 6-8 m-t is; hazánkban cserepes példányokat lehet kapni. Mivel ez a cserje nem fagytűrő ezért nyáron a szabadban, télen pedig télikertben, vagy lakásban kell nevelni őket. A színvariációk, nem mindig jelennek meg a vegetatív szaporítás útján.
A jó fejlődéshez szüksége van tápdús, jó vízgazdálkodású talajra. Növekedése gyorsnak mondható, melyhez a teljes napsütés szükséges. A cserepes példányokat a növekedési időszakban gyengén öntözzük, míg télen tartsuk szárazon. Teljes napfényt igényelnek! A hajtásvégeket a sűrűbb elágazódás érdekében vágjuk vissza.

Minimális hőmérséklet : 13 °C
Fagyérzékeny. A csíráztatása könnyű, előbújása már 3-4 hét után várható.
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.