Ylang-ylang (Cananga odorata) 5 szem

T10067
Közismert nevei: Cananga odorata - Ylang-ylang, Annonaceae Egy jól ismert kisméretű fa, mely természetes körülmények között a Fülöp-szigeteken, Malajziában és Indonéziában található meg. Széles körben termesztik a mennyei illatú virágai miatt, melyet illóolajok készítéséhez illetve a parfümök előállításához is használnak. Növekedése gyorsnak m... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Közismert nevei: Cananga odorata - Ylang-ylang, Annonaceae

Egy jól ismert kisméretű fa, mely természetes körülmények között a Fülöp-szigeteken, Malajziában és Indonéziában található meg. Széles körben termesztik a mennyei illatú virágai miatt, melyet illóolajok készítéséhez illetve a parfümök előállításához is használnak. Növekedése gyorsnak mondható, maximális magassága természetes körülmények között a 12m magasságot is eléri. Növekedéséhez a teljes napfényt, illetve a részleges árnyékolást is igényli. Kedveli a savanyú jellegű talajt, és az öntözést. Leveli örökzöldek, simák és fényesek. Virága nagyon illatos, hosszú száron lelógó, hat keskeny zöldessárga (ritkán rózsaszín) sziromból áll, hasonlít egy tengeri csillaghoz.

Az Ylang-Ylang olaját aromaterápiában használják, úgy gondolják csökkenti a magas vérnyomást, normalizálja bőr faggyú kibocsájtásának szintjét, illetve afrodiziákumként is emlegetik.

Minimális hőmérséklet : 10°C
Nem fagytűrő. A mag csírázási ideje kb. 2 hónap
Súly: 0.025 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.