Vakondriasztó napelemes 350 m2 Weitech

T09881
Elemek segítségével működő vakondriasztó készülék. Emberek számára alig, vagy egyáltalán nem hallható ultrahangot bocsát ki olyan frekvenciában, ami nagyon erősen zavarja a vakond idegrendszerét. Ehhez az állandóan változó, zavaró körülményhez a vakond nem tud alkalmazkodni. A környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik a számára, ezért néhá... Részletes leírás
11 716 Ft (nettó: 9 225 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Elemek segítségével működő vakondriasztó készülék.
Emberek számára alig, vagy egyáltalán nem hallható ultrahangot bocsát ki olyan frekvenciában, ami nagyon erősen zavarja a vakond idegrendszerét. Ehhez az állandóan változó, zavaró körülményhez a vakond nem tud alkalmazkodni. A környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik a számára, ezért néhány napon belül elhagyja a területet.
Amint adott területről sikerült a vakondokat elűzni, érdemes a készüléket a védendő területtől kicsit távolabb újra elhelyezni, hogy még messzebbre kényszerítsük őket. A készüléket üzemeltesse folyamatosan, és időnként helyezze át, hogy visszatérésüket megakadályozza.
A teljes vakondmentesség eléréséhez kb. 2 hétre van szükség.
100 m2 terület védelmét látja el hatékonyan. Hóban is változatlan hatékonysággal működik.
Hogyan kell használni a készüléket?
Helyezze a cső alakú cöveket a készülékre, majd helyezze bele a vakondtúrásba. Az ultrahang a készülékből 360 fokos szögben, vagyis teljes körben terjed, a talaj szintjén és közvetlenül alatta.
Egy adott terület biztonságos védelme érdekében érdemes több készülék elhelyezésével mintegy „falat” építeni. A későbbiek során ezt a védelmi rendszert egyre kijjebb lehet tolni. Folyamatosan működtesse az összes készüléket, és időnként helyezze kicsit távolabb.
A készülék kültéri használatra van kifejlesztve, ezért az időjárási körülmények nem befolyásolják a működését.
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.