Ásó DeWit

T09698
DeWit ásó - Kiváló minőségű, örökéletű ásó kovácsolt acélból. A DeWit márka a kertészetben egyet jelent a tartóssággal és megbízhatósággal. A cég története egészen 1898-ig ny&uac... Részletes leírás
33 911 Ft (nettó: 26 702 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

DeWit ásó - Kiváló minőségű, örökéletű ásó kovácsolt acélból.

A DeWit márka a kertészetben egyet jelent a tartóssággal és megbízhatósággal. A cég története egészen 1898-ig nyúlik vissza. Ám mára a régi hagyományokat tiszteletben tartva, azonban a legmodernebb technológiát használva készülnek a DeWit termékek. Ma is svéd-, vagy bóracélból, kovácsolással, hogy tartósságukból ne veszítsenek. A kovácsolt acél szerszámok szinte elnyűhetetlenek, ugyanakkor a tervezés során felhasználják a legújabb innovációkat. Ezzel fogásuk kényelmesebb, a velük végzett munka pedig ezért kevésbé fárasztó.

Tulajdonságok:

Hosszúság:

1150mm

Szélesség:

165mm

Nyél:

Kőris keményfa nyél T fogantyúval. Az Európai kőris keményfa nyél erős, de könnyű, emellett rugalmas is. Így a szerszám törés nélkül meghajol. A kőris keményfa FSC tanusítvánnyal rendelkező erdőkből származik.

Fogantyú:

T fogantyúval mely enyhíti a kéz és hát terhelését.

Anyaga:

Kovácsolt bóracél

Súly:

1,8kg

Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.