Borkősav 250g
Borkősav
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználá...
Részletes leírás
1 782 Ft (nettó: 1 403 Ft) | |
Szállítás
face
Személyes átvétel:
raktáron
info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (raktáron) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron
info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Borkősav
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználásánál a
Magyar Bortörvény előírásait kell figyelembe venni.
Kezelési cél
A borászatban a mustok savtartalmának kiegészítésére (pH értékének csökkentésére) használjuk
savszegény évjáratokban. Az élelmiszeripar különféle területein a borkősavat ízesítő, savanyító,
komplexképző, antioxidáns és stabilizáló hatása miatt a gyártási technológia különböző fázisaiban
használhatjuk fel.
Adagolás és alkalmazás
A kimért mennyiségű borkősavat néhány liter borban feloldjuk, majd a kezelendő bortételben egyenletesen
eloszlatjuk.
A borkősav az élelmiszeripar területén a megfelelő termelési gyakorlatnak megfelelően használható fel.
Tárolás
Száraz, szagmentes helyiségben tárolandó. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
(E-334)
A termék rövid leírása
Kémiailag kétfázisú oxisav. Fehér színű, kristályos anyag. Természetes eredetű. Vízben és borban jól
oldódik.
Az élelmiszeriparban általánosan, de korlátozott mennyiségben engedélyezett. Boripari felhasználásánál a
Magyar Bortörvény előírásait kell figyelembe venni.
Kezelési cél
A borászatban a mustok savtartalmának kiegészítésére (pH értékének csökkentésére) használjuk
savszegény évjáratokban. Az élelmiszeripar különféle területein a borkősavat ízesítő, savanyító,
komplexképző, antioxidáns és stabilizáló hatása miatt a gyártási technológia különböző fázisaiban
használhatjuk fel.
Adagolás és alkalmazás
A kimért mennyiségű borkősavat néhány liter borban feloldjuk, majd a kezelendő bortételben egyenletesen
eloszlatjuk.
A borkősav az élelmiszeripar területén a megfelelő termelési gyakorlatnak megfelelően használható fel.
Tárolás
Száraz, szagmentes helyiségben tárolandó. A felbontott csomagot azonnal szorosan zárjuk vissza.
Eltarthatóság
A fenti feltételek mellett, bontatlan csomagolásban tárolva az anyag 3 évig megőrzi a minőségét
Súly: | 0.25 kg |
---|---|
Elérhetőség: | raktáron |
Kultúra: | Szőlő |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal