Agroleaf Power Magnesium 10-05-10+16MgO+3S+TE 2 kg

T09329
Házikerti felhasználás: 40 g/10 l víz. Az Agroleaf Power Magnézium NPK-t, MgO-t és SO3-ot tartalmaz. Helyreállitja és megakadályozza a magnézium-hiány kialakulásátt az egyes talajokon, mint például a savanyú, a könnyű szerkezetű és a homokos talajok. Növeli a klorofill termelődését és ezáltal a fotoszintézist is. Kiválóan alkalmazható a növény... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Házikerti felhasználás: 40 g/10 l víz.

Az Agroleaf Power Magnézium NPK-t, MgO-t és SO3-ot tartalmaz. Helyreállitja és megakadályozza a magnézium-hiány kialakulásátt az egyes talajokon, mint például a savanyú, a könnyű szerkezetű és a homokos talajok. Növeli a klorofill termelődését és ezáltal a fotoszintézist is. Kiválóan alkalmazható a növények regenerálódása és a stressz csökkentése érdekében.

Az Agroleaf Power Magnézium egy vízben oldódó prémium lombtrágya. Teljes makro és mikroelem sort, valamint biostimulátorokat is tartalmaz. M-77 összetevője a lombtrágya optimális felszívódását is elősegíti.

Az Agroleaf Power Magnézium terméket a legtisztább alapanyagok alkotják, használatával gyors növényi reakció érhető el. Magas szulfát- és nyomelem tartalmának köszönhetően elősegíti pl. az olajtartalom növelését, illetve a káposztafélék táplálását.

Alkalmazása egyszerű, mivel könnyen feloldódik, így a permetező elzáródásának lehetősége kiküszöbölhető.

ELŐNYÖK:

Az Agroleaf Power Magnézium NPK-t, MgO-t és SO3-ot tartalmaz. Helyreállítja és megakadályozza a magnézium-hiányt az egyes talajokban, mint például a savanyú, a könnyű szerkezetű és a homokos talajok.
Növeli a klorofill létrehozását és ezáltal a fotoszintézist is.
Kiválóan alkalmazható a stressz csökkentésére
Az Agroleaf Power Magnézium terméket a legtisztább összetevők alkotják, így használatával gyors növényi reakció érhető el.
Magas szulfát- és nyomelem tartalmának köszönhetően elősegíti az olajtartalom növekedését valamint pl. a káposztafélék táplálását.
Alkalmazása egyszerű, mivel könnyen feloldódik, így a permetező elzáródásának lehetősége kiküszöbölhető.
HASZNÁLAT:

Szabadföldi alkalmazásokhoz oldjunk fel 3-5 kg Agroleaf Power terméket 200-1000 liter vízben. Javasolt dózis 3-5 kg/ha 0,5-2% koncentrációban. Alkalmazási gyakoriság: 7-10 naponta.
A termék keverhető számos növényvédő szerrel. További információkért forduljon Everris szaktanácsadójához!
A teljes hatás elérése érdekében hagyjunk 2-3 nap reakció időt.
Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén a permetezés kerülendő (pl. erős napfény, magas déli hőmérséklet, és túlzott párolgás időszakok).
Az Agroleaf Power készítmények 2 kg és 15 kg-os műanyag zsák kiszerelésben kaphatók.
Súly: 2 kg
Szélesség: 170 mm
Magasság: 320 mm
Hossz: 60 mm
Elérhetőség: raktáron
Márka: Agroleaf
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.