Vitaflóra növénytisztító permet 0,5 szf

T09281
A Vitaflóra Növénytisztító permet alkalmazható lakásban, balkonon tartott dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására. A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) egyedszámának gyérítésére használh... Részletes leírás
1 093 Ft (nettó: 861 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
A Vitaflóra Növénytisztító permet alkalmazható lakásban, balkonon tartott dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására. A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) egyedszámának gyérítésére használható.
Felhasználás:

Minden szoba és balkonon, teraszon nevelt növényhez atka, levéltetű és pajzstetű támadása ellen
Összetétel:

Kálium-oleát hatóanyag-alapú kész permetszer, mely különleges összetételének köszönhetően mérgező anyagok nélkül eredményesen használható levéltetvek, pajzstetvek és atkák kártétele ellen.

Az alkalmazás módja: a szívó-rágó károkozók megjelenésekor a károsodást szenvedett növényt– különös tekintettel a levelek fonákjára – a spray megfolyásának kezdetéig alaposan bepermetezzük. A károkozók eltűnéséig a kezelést 5–7 naponta megismételjük, maximum 3 alkalommal. A készítmény felhasználásra kész oldat, hígítani nem kell. Páfrány-félék kezelésére nem használható.

Felhasználási tanácsok:

Ha a szobában röpködő kis „állatkákat” veszünk észre, keressük meg a megtámadott növényt. Ha a levelek foltokban sárgulnak, pöndörödnek, a hajtáscsúcsok torzak, levéltetvek támadására gyanakodhatunk.
A tetvek jelenlétére a növényen és környékén megjelenő ragacsos réteg is felhívja figyelmünket, a tetvek és a lisztecskék választják ki ezt a mézszerűen ragadós anyagot.
A "mézharmaton" gyorsan megtelepszik a korompenész, ami tovább gyengíti a növényt. A korompenész megszűnik, ha a kártevőket sikerül kiirtanunk.
A megtámadott növényt lemosásszerűen kell megpermetezni a Vitaflóra Növénytisztító permettel.
Az erőteljesen megnyúlt, vagy teljesen friss hajtásokon végezzünk permetezési próbát, ne kezeljük egyszerre a teljes növényt, ezeken a helyeken a szer perzselést okozhat.
A permet a kártevők elpusztítása mellett segíti a növény gyógyulását. A levélsérüléseket, a szivogatások nyomát bevonja, egyúttal a mézharmatot lemossa, tisztítja a növényt.
A Vitaflóra Növénytisztító permet nagy előnye, hogy lakásban korlátozás nélkül használható, nem tartalmaz mérgező vegyi anyagot.
A bútorra, padlóra került anyagot vizes ruhával le lehet törölni.
A beteg növényt ne tápoldatozzuk, csak a kártevő teljes elpusztítása után adagoljuk a növény fajtájának megfelelő Vitaflóra tápoldatot, kezdetben kisebb dózisokban. A szokásos hígításra a növény regenerálódása után álljunk vissza.
Súly: 0.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.