Luna Privilege 500 SC 1 l

T09016
Gombaölő szőlő és gyümölcsfélék védelmére. Házikerti felhasználás: Csonthéjasok: 4-5 ml/10 l víz Szőlő: 2-5 ml/10 l víz Almatermésűek: 2 ml/10 l víz Hatóanyaga: 500 g/l fluopiram Forgalmazási kategória: II. Kiszerelés:1 l Dózis: cseresznye, meggy: 0,4-0,5 l/ha szőlő (bor, csemege): lisztharmat 0,2-0,3 l/ha, szürkepenész 0,5 l/ha almatermésűek... Részletes leírás
180 996 Ft (nettó: 142 517 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Gombaölő szőlő és gyümölcsfélék védelmére.

Házikerti felhasználás:
Csonthéjasok: 4-5 ml/10 l víz
Szőlő: 2-5 ml/10 l víz
Almatermésűek: 2 ml/10 l víz

Hatóanyaga:
500 g/l fluopiram
Forgalmazási kategória: II.

Kiszerelés:1 l
Dózis:
cseresznye, meggy: 0,4-0,5 l/ha
szőlő (bor, csemege): lisztharmat 0,2-0,3 l/ha, szürkepenész 0,5 l/ha
almatermésűek: 0,2 l/ha

A Luna Privilege új, nagy hatékonyságú gombaölő szer. Hatóanyaga a Bayer által felfedezett piridinil-etil-benzamid hatóanyag csoport egyetlen képviselője a fluopiram. Hatásspektrumába olyan fitopatogéngombák tartoznak, mint a lisztharmat, a szürkepenész, a monília, a varasodás és egyéb levél, illetve tárolási gombabetegségek.
Hatásmódja alapján a szukcinát dehidrogenáz gátlók (SDHI) csoportjába tartozik, de a molekula szerkezetének különlegessége miatt „rezisztencia érzékenysége” jóval kedvezőbb, mint a csoport többi tagjáé. A fluopiram nem csak a gombák elleni védelemben, hanem a termés eltarthatóságában is új távlatokat teremt.

Javasolt technológia:

Cseresznyében és meggyben moniliás virág- és hajtásszáradás ellen megelőző jelleggel védekezzünk. Az első kezelést bimbós állapot végén, virágzás kezdetén javasolt elvégezni és virágzásban a fertőzési nyomástól függően javasolt megismételni. Moníliás termésrothadás ellen termésérés előtt javasolt kijuttatni. Blumeriellás levélfoltosság ellen előrejelzésre alapozottan, megelőző jellegel védekezzünk.

Szőlőben szintén előrejelzésre alapozva végezzük a kezeléseket. Szőlő lisztharmat ellen már az alacsonyabb dózis jó védelmet biztosít. Szürkepenész ellen a nagyobb dózissal biztosítható magas fokú védelem, és ezzel a lisztharmat elleni hatástartam is hosszabb lesz.

Almatermésűekben tárolási betegségek ellen érés idején használható fel. Egy vegetációban összen 2 permetezés végezhető a készítménnyel, a fertőzési nyomástól függően 8-14 napos permetezési fordulóval. A kezelés során ügyelni kell az egyenletes permetlé fedésre, ehhez 800-1000 l/ha vízmennyiség használata javasolt.


Ne feledje:

A készítmény gyümölcs kultúrák tárolási betegségek elleni védelemében kiváló eredménnyel alaklamazható. Tárolási betegségek elleni kezelésnél kiemelten fontos az élelmezés-egészségügyi várakozási idő betartása!

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
cseresznye, meggy 7 nap
csemegeszőlő 3 nap
borszőlő 14 nap
alma, körte, birs, naspolya 14 nap


Eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédő szer raktárban 3 év.
A felhasználás során tartsa be a címkén és a termék engedélyokiratában szereplő előírásokat!
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.