Kelát vas Librel Fe-HI Fe-EDDHA 7% 20 kg

T08943
A Brinkman Fe-EDDHA 7% egy 7% vasat tartalmazó vaskelát. Ez egy vízoldható vas mikrogranulátum (etiléndiamin) bis- (2-hidroxifenil-acetát). A Brinkman Fe-EDDHA 7% 2,8%-ban Orto-Ortho-kelátot tartalmaz, a fennmaradó 4,2% Ortho-Para és Para-Pata kelátából áll. A vas ebben a műtrágyában EDDHA-keláthoz kötődik. Ez a kelát olyan növényekhez alkalmas... Részletes leírás
99 802 Ft (nettó: 78 584 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A Brinkman Fe-EDDHA 7% egy 7% vasat tartalmazó vaskelát. Ez egy vízoldható vas mikrogranulátum (etiléndiamin) bis- (2-hidroxifenil-acetát). A Brinkman Fe-EDDHA 7% 2,8%-ban Orto-Ortho-kelátot tartalmaz, a fennmaradó 4,2% Ortho-Para és Para-Pata kelátából áll.

A vas ebben a műtrágyában EDDHA-keláthoz kötődik. Ez a kelát olyan növényekhez alkalmas, amelyekben a pH 6,5 körül vagy afölött van. 10-es pH-értékig stabil.

A növény a vasat a fotoszintézis folyamatához használja, ez biztosítja, hogy a klorofill képződhessen. Emellett fontos tápanyag a gyökerek növekedési pontjának kialakulásához is.

Adagolás

A szubsztrát kitelepítése után a lehető leghamarabb meg kell kezdeni a mikroelem kijuttatását,a felső néhány centiméterbe kell bejuttatni. Nagyon fontos, hogy a közeg puha legyen fel kell törni, ha a talaj sűrűn tömörített.

Szántóföldi növények
1 - 5 kg/ha
Fák 25 - 100 gr/fa
Cserjék 0.5 - 2.5 kg/100 cserje
Bogyós növények 0.5 - 1.0 kg/100 növény

Alkalmazás

A Brinkman Fe-EDDHA 7% olyan kultúrákban alkalmazható, ahol a pH 6,5 körül vagy afölött van, mivel az Ortho-Ortho kelát stabilan tartja a pH értéket 10-ig. Számos növénykultúrában előfordulhat ez, mint például a szántóföldi növények, fák, cserjék és bogyós gyümölcsök. Ideális vaskelát a vashiány megelőzésére.


Használat

A Brinkman EDDHA 7%-ot úgy lehet a legjobban a talajba juttatni, ha megfelelő mennyiségű vízben feloldjuk (pl. 10 gramm/liter), majd durva, alacsony nyomású permetként kijuttatjuk. A mélyen gyökerező fák és cserjék esetében a Brinkman EDDHA 7%-os oldat nyomásinjektorral a gyökérellátási zónába juttatható.

A Brinkman EDDHA 7% öntözőrendszerekkel is kijuttatható, ha 10 000 liter vízhez időszakosan 1,0 kg/hektárnak megfelelő mennyiséget adunk. A hozzáadás gyakorisága a hiány mértékétől függ
Súly: 20 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Márka: Librel
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.