Paradicsom HD-kampó 180mm zsinór nélkül (1024db)

T08886
Az akasztókampók a gyümölcs és zöldségek termesztésének elengedhetetlen tartozékai a professzionális növényházi kertészetben. Az új palánták nevelésekor a kampókat az üvegházban a terménydrótra akasztják. A fiatal növényeket a növekedésük támogatása érdekében a kampók zsinórjára fűzik fel. Különösen a paradicsomtermesztésben használják az akaszt... Részletes leírás
55 233 Ft (nettó: 43 491 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Az akasztókampók a gyümölcs és zöldségek termesztésének elengedhetetlen tartozékai a professzionális növényházi kertészetben. Az új palánták nevelésekor a kampókat az üvegházban a terménydrótra akasztják. A fiatal növényeket a növekedésük támogatása érdekében a kampók zsinórjára fűzik fel. Különösen a paradicsomtermesztésben használják az akasztókampókat a paradicsompalánták felfűzésére. A magas dróthorgok használata megkönnyíti a megfelelő magasságban történő munkát a növények leeresztésével. A kampóknak megfelelő acélvastagsággal kell rendelkeznie, hogy a horog el tudja viselni a növény súlyát. Ezenkívül a ráfűzött madzag szabad esése is fontos elem, amelyet figyelembe kell venni. A szabad esés és az acélvastagság mellett a zsinór vastagsága, a zsinór hossza és a zsinór színe is fontos tényező.
Súly: 24 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.