Bársonyvirág kisvirágú színkeverék 1 g

T08657
Bársonyvirág - másik nevén Büdöske A büdöske, másik nevén bársonyvirág egész nyáron, az első éjszakai fagyokig virágzik. Nagyon ellenálló növény, ültethetjük edénybe vagy virágágyásba is, és még az enyhén szeles erkélyeken is jól érzi magát. Félárnyékos helyen is megél, de a kertbe napfényes helyre, általános, nem túl meszes kerti földbe ültetve... Részletes leírás
304 Ft (nettó: 239 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Bársonyvirág - másik nevén Büdöske

A büdöske, másik nevén bársonyvirág egész nyáron, az első éjszakai fagyokig virágzik. Nagyon ellenálló növény, ültethetjük edénybe vagy virágágyásba is, és még az enyhén szeles erkélyeken is jól érzi magát. Félárnyékos helyen is megél, de a kertbe napfényes helyre, általános, nem túl meszes kerti földbe ültetve fejlődik a legszebben. Hazájában, Mexikóban vadon élő növény. Egynyári, tollszerűen osztott levelekkel büszkélkedhet. A számos narancssárga, sárga vagy vörösesbarna, fészkesvirágzat egyesével vagy kis csoportokban helyezkedik el a száron.

A Bársonyvirág előnyei:

A bársonyvirág (más néven Büdöske) különösen jó szolgálatot tesz a biokertben. Gyökerei távol tartják a fonalférgeket. Ez minden bársonyvirágra igaz, de ez a fajta a szokásosnál erősebben hat a növények gyökerét károsító fonalférgekre. Virágai vonzzák a levéltetvek egyik nagy ellenségét, a zengőlegyet.

A Bársonyvirág nevelése:

Vetés

Palántaként:

Márciustól

Szabadföldbe:

Áprilistól vethetjük. Napos, jó vízelvezetésű helyet igényel. Ha a hőmérséklet vetéskor túl alacsony, az első virágok kevésbé lesznek szépek, de később ez helyrejön.

Virágzás idő:

Június-szeptember

A Kertdoktor Bársonyvirág vegyszermentes vetőmag gazdagon virágzó, törpenövésű bársonyvirág fajta. Hosszan, júliustól októberig virágzik.

Jellemzői:

Virág szín színkeverék
Virágzási idő Nyári virágok
Vetési idő Áprilisban vethető
Ültetési tőtávolság 25-35 cm
Fényigény Napot kedvelő
Növény magasság Alacsony 1-25 cm
Súly: 0.002 kg
Szélesség: 140 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.