Wuxal Kalcium 1l
Házikerti felhasználás: 50 ml/10 l víz.
Javasolt technológia
Alkalmazási területek
A készítmény a kálciumhiányból eredő betegségek, (mint pl. almástermésűeknél a sztipikesedés, a zöldségnövényeknél a terméscsúcs rothadás, csúcsrügy száradás…) megelőzésére szolgál. Különleges adalékanyagai révén, kedvező pH értéke segítségével, mérsékelt menny...
Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Házikerti felhasználás: 50 ml/10 l víz.
Javasolt technológia
Alkalmazási területek
A készítmény a kálciumhiányból eredő betegségek, (mint pl. almástermésűeknél a sztipikesedés, a zöldségnövényeknél a terméscsúcs rothadás, csúcsrügy száradás…) megelőzésére szolgál. Különleges adalékanyagai révén, kedvező pH értéke segítségével, mérsékelt mennyiségű nitrogén és komplex mikroelem tartalmával hatékonyabban pótolja a kálciumot, mint a csak egy tápanyagot (pl. kalciumnitrát) tartalmazó műtrágyaoldatok. Továbbá adalékanyagai révén olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely a növényeket nagy mértékben kíméli, hosszú hatástartamú felvehetőséget biztosít és optimális fiziológiai hatásán keresztül biztosítja a kitűnő minőségű termést.
Felhasználás és dózisok
Almástermésűek A tárolási betegségek megelőzésére 4–6-szor az alma zölddió nagyságától a gyümölcsképzés idején szedésig, 14 naponta. Sztipikesedésre hajlamos fajtáknál 5–6 l/ha (0,5–0,6%). Sztipikesedésre kevésbé hajlamos fajtáknál 3-4 l/ha (0,3–0,4%).
Csonthéjasok Tárolhatóság és piacállóság fokozására 4–6-szor a gyümölcsképződés kezdetéstől, 14 naponta 5-6 l/ha (0,5–0,6%).
Dinnye Gyümölcshús keménység fokozására, tárolhatóság javítására a gyümölcsképzés idején 14 naponta 3–5 l/ha (0,3–0,5%).
Szamóca Gyümölcshús keménységének javítására a szedések előtt 2–3 alkalommal 6–7 l/ha (0,6–0,7%).
Saláta Levélszél száradások megelőzésére ültetés után 2–3 × 14 naponta 4–5 l/ha (0,4–0,5%).
Káposztafélék Kálciumhiányos tünetek megelőzésére, tárolhatóság javítására a fejképződéstől 2–3 × 4–5 l/ha (0,4–0,5%).
Paradicsom, paprika, uborka A gyümölcsképződés kezdetéstől folyamatosan 10–14 naponta a mészhiányos tünetek megelőzésére, a tárolhatóság javítására 3–5 l/ha (0,3–0,5%).
Javasolt kombinációk, keverhetőség
Növényvédő szerekkel keverhető.
Javasolt technológia
Alkalmazási területek
A készítmény a kálciumhiányból eredő betegségek, (mint pl. almástermésűeknél a sztipikesedés, a zöldségnövényeknél a terméscsúcs rothadás, csúcsrügy száradás…) megelőzésére szolgál. Különleges adalékanyagai révén, kedvező pH értéke segítségével, mérsékelt mennyiségű nitrogén és komplex mikroelem tartalmával hatékonyabban pótolja a kálciumot, mint a csak egy tápanyagot (pl. kalciumnitrát) tartalmazó műtrágyaoldatok. Továbbá adalékanyagai révén olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely a növényeket nagy mértékben kíméli, hosszú hatástartamú felvehetőséget biztosít és optimális fiziológiai hatásán keresztül biztosítja a kitűnő minőségű termést.
Felhasználás és dózisok
Almástermésűek A tárolási betegségek megelőzésére 4–6-szor az alma zölddió nagyságától a gyümölcsképzés idején szedésig, 14 naponta. Sztipikesedésre hajlamos fajtáknál 5–6 l/ha (0,5–0,6%). Sztipikesedésre kevésbé hajlamos fajtáknál 3-4 l/ha (0,3–0,4%).
Csonthéjasok Tárolhatóság és piacállóság fokozására 4–6-szor a gyümölcsképződés kezdetéstől, 14 naponta 5-6 l/ha (0,5–0,6%).
Dinnye Gyümölcshús keménység fokozására, tárolhatóság javítására a gyümölcsképzés idején 14 naponta 3–5 l/ha (0,3–0,5%).
Szamóca Gyümölcshús keménységének javítására a szedések előtt 2–3 alkalommal 6–7 l/ha (0,6–0,7%).
Saláta Levélszél száradások megelőzésére ültetés után 2–3 × 14 naponta 4–5 l/ha (0,4–0,5%).
Káposztafélék Kálciumhiányos tünetek megelőzésére, tárolhatóság javítására a fejképződéstől 2–3 × 4–5 l/ha (0,4–0,5%).
Paradicsom, paprika, uborka A gyümölcsképződés kezdetéstől folyamatosan 10–14 naponta a mészhiányos tünetek megelőzésére, a tárolhatóság javítására 3–5 l/ha (0,3–0,5%).
Javasolt kombinációk, keverhetőség
Növényvédő szerekkel keverhető.
Súly: | 1.72 kg |
---|---|
Szélesség: | 100 mm |
Magasság: | 300 mm |
Hossz: | 100 mm |
Elérhetőség: | 1-4 nap |
Kultúra: | Gyümölcs, Zöldség |
Értékesítési alapegység: | db |
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal
Bejelentkezés
Bejelentkezés vagy regisztráció közösségi fiókkal