Mycosol PTC 13-0-06 2-4 mm 20 kg

T07733
Mikroorganizmusokat tartalmazó talajkondícionáló készítmény. Egyedülálló összetételének köszönhetően hatékony tápanyag utánpótlást és talajhigiéniát biztosít. A tudatosan válogatott mikroorganizmusok (Trichoderma harzianum, Coniothirium minitans,... Részletes leírás
30 166 Ft (nettó: 23 753 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Mikroorganizmusokat tartalmazó talajkondícionáló készítmény. Egyedülálló összetételének köszönhetően hatékony tápanyag utánpótlást és talajhigiéniát biztosít. A tudatosan válogatott mikroorganizmusok (Trichoderma harzianum, Coniothirium minitans, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonas putida) széleskörűen támogatják a növény egészséges növekedését és a magasabb hozamok elérését. Egy termékben megtalálható: -tápanyag 13-15% N (ammónium) 6-10% K (szulfát) 40% S Ca, Mg+Me. -tápanyag feltáró baktériumok -hiperparazita gombák -fajspecifikus szervesanyag komplex Felhasználás, adagolás: Két granulátum méretben kerül forgalomba. A nagyobb szemcseméretű kompaktátum vetés előtti, teljes felületkezelésre alkalmas, míg a mikrogranulátum a vetéssel egymenetben, sorba kijuttatásra nyújt lehetőséget. A kompaktált granulátumot a kiszórás követően max. 4-5 cm mélyen a talajba kell dolgozni. A mikrogranulátum forma a vetési mélységbe bedolgozva nyújtja a legjobb hatást. Dózis: Kompaktátum: 100-200 kg/ha Mikrogranulátum: 20-40 kg/ha Gombaölő szerekkel nem keverhető!
Súly: 20 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.