Szuper D csigaölő szer 1kg

T07570
Hol használható a csigaölő? Meztelen csigák elleni védekezésre használható gyümölcs-, zöldség és dísznövény kultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben.A 6 % met... Részletes leírás
4 326 Ft (nettó: 3 406 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Hol használható a csigaölő?

Meztelen csigák elleni védekezésre használható gyümölcs-, zöldség és dísznövény kultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben.A 6 % metaldehid hatóanyagú szer kiválóan alkalmazható meztelen csigák elleni védekezésre földieper, zöldség (kivéve leveles) és dísznövénykultúrában, üvegházakban, fóliasátrakban, illetve szabadföldi termesztésben egyaránt.

A SZUPER-D csigaölő szer használatát az idei, esős időjárás indokolttá teheti minden egyes kultúrában.

Használati utasítás:

A fertőzés kezdetén egyenletesen szórjuk ki a csalétket a talajra. Lehetőség szerint csak délután alkalmazzuk, mivel a csigák sötétedés után hagyják el rejtekhelyüket. A szer hatása a csigáktól való vízelvonáson alapszik, ezért alkalmazása száraz időjárási viszonyok között hatásosabb.

Felhasználási területek és mennyiségek:

Zöldségesben, gyümölcsösben (epres), dísznövénykertben (szabadföldi és üvegházi) 0,6 g/m2 (6 kg/ha). Tenyészidőben maximum két alkalommal alkalmazható.
Nem használható leveles zöldségek kezelésére, illetve olyan zöldségkultúrában, ahol a levelek között a granulátum fennakadhat (zöldhagyma, petrezselyem, sóska, spenót, saláta, káposzta, stb). ezeknél a kultúráknál a granulátumot a földre sávokban vagy kupacokban kell kihelyezni.

Forgalmi kategória:

II. forgalmi kategóriás, nem szabadforgalmú csigaölő szer.

Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.