Uborkaháló 17x10x50m (1,7m széles)

T07385
1,7x1000 m méretű zöld színű uboraháló. Anyaga UV álló polypropilén, így többször használható. A háló rácsmérete 15x17 cm. A kordonos uborkatermesztéshez alkalmazott 1,7 m széles két-irányban nyújtott uborkaháló a hobbi kertekben is sikeresen al... Részletes leírás
5 007 Ft (nettó: 3 943 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
1,7x1000 m méretű zöld színű uboraháló. Anyaga UV álló polypropilén, így többször használható. A háló rácsmérete 15x17 cm.
A kordonos uborkatermesztéshez alkalmazott 1,7 m széles két-irányban nyújtott uborkaháló a hobbi kertekben is sikeresen alkalmazható.
Az uborkaháló főként függőlegesen, vagy sátortetőszerűen felállítva szolgál futtató hálóként nemcsak uborka, hanem bab és borsó termesztéséhez is.
Előnye, hogy függőleges vagy sátortetős alkalmazásakor a növények szárait megtartja, így a sorok megfelelően szellőzhetnek és kellő mennyiségű napfényhez jutnak, ezzel csökkentve a gombás megbetegedések valószínűségét, csökkentve a növényvédekmi költséget.
Súly: 0.29 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.