Mezőgazdasági szövetkezetek az Európai Unióban

T07299
E könyv az Európai Unió mezőgazdasági szövetkezeteinek fejlődését tárgyalja. Tizenöt fejezete tizenöt országot mutat be, melyekben több olyan, egész Európára érvényes trendet ír le, mely számos következtetésnek és javaslatnak szolgál alapul. Mivel nincs rá mód, hogy közreadjuk tizenöt különböző ország minden adatát, ezért csak azokra a fő, Európ... Részletes leírás
2 016 Ft (nettó: 1 920 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
E könyv az Európai Unió mezőgazdasági szövetkezeteinek fejlődését tárgyalja. Tizenöt fejezete tizenöt országot mutat be, melyekben több olyan, egész Európára érvényes trendet ír le, mely számos következtetésnek és javaslatnak szolgál alapul. Mivel nincs rá mód, hogy közreadjuk tizenöt különböző ország minden adatát, ezért csak azokra a fő, Európa-szerte érvényes trendekre és kérdésekre koncentrálunk, amelyek a szövetkezeti vezetőket, az ügyintézőket, valamint képviselőiket befolyásolják akkor, amikor a nemzeti és európai szervezetekben és kormányhivatalokban a szövetkezeti politikát alakítják. Az egyes országokra vonatkozó külön információk megfelelő fejezetekben találhatók. A mezőgazdasági szövetkezetek EU-tagországbeli fejlődési trendjének megismerése a hazánkban most alakuló, illetve tevékenységüket éppen csak elkezdő szövetkezeteknek, de maguknak a gazdáknak, illetve mindazoknak, az új típusú szövetkezetek alapításával foglalkoznak is, hasznos ismereteket nyújt. Az új típusú szövetkezetek kialakítását feltétlen szükségesnek tartjuk —egyben sok türelmet és tőkét igénylőnek is. Ezzel a könyvvel kívánunk e munka minden szereplőjének sok sikert!
Súly: 0.34 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.