A mezőgazdasági gépesítés ökonómiája és menedzsmentje

T07178
Hazánkban a mezőgazdasági gépesités ökonómiájával kapcsolatban átfogó irodalmi alkotás az 1970-es évtized első felében, DIMÉNY IMRE munkásságának köszönhetően jelent meg 1971-ben „A gépesítés ökonomiája a mezőgazdaságban ‚ 1973-ban .Az állattartás gépesítésének ökonómiája”, 1975-ben „A gépesítésfejlesztés ökonómiája a mezőgazdaságba”. Az elmúlt,... Részletes leírás
3 192 Ft (nettó: 3 040 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Hazánkban a mezőgazdasági gépesités ökonómiájával kapcsolatban átfogó irodalmi alkotás az 1970-es évtized első felében, DIMÉNY IMRE munkásságának köszönhetően jelent meg 1971-ben „A gépesítés ökonomiája a mezőgazdaságban ‚ 1973-ban .Az állattartás gépesítésének ökonómiája”, 1975-ben „A gépesítésfejlesztés ökonómiája a mezőgazdaságba”. Az elmúlt, több, mint húsz esztendő alatt, a témában hasonlóan átfogó mű nem került piacra. Könyvünkkel ezt az űrt is szeretnénk némiképpen kitölteni, ugyanak kor célunk a témába vágó ismeretek korszerű rendszerbefoglalása is. A könyv több szerző munkája, akik szakterületük elismert képviselői és több éves felsőoktatási tapasztalatokkal is rendelkeznek. Szerkesztőként arra törekedtem, hogy az egyes fejezetek megőrizzék a szerző egyéniségéből fakadó sajátosságukat. Csak remélni merem hogy mindez nem megy a tanulhatósag rovására. Szeretném, ha munkánk hasznára válna mindazoknak, akik az agrárökonómia, az agrármenedzsment, a műszaki fejlesztés és a gépesítésfejlesztés terén kívánják felsőfokú ismereteiket gyarapítani. Ugyanakkor abban is bízom, hogy az iskolapadból már kikerült, gyakorló szakemberek is érdeklődéssel és haszonnal forgatják majd könyvünket.
Súly: 0.565 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.