Nematop 50 milliós 100 m2-re

T07130
Fontos szállítási, vásárlási információk! A TERMÉK BIOLÓGIAI KÉSZÍTMÉNY, SZAVATOSSÁGA 6 HÉT! HOGY MINDÍG FRISS TERMÉKET TUDJUK BIZTOSÍTANI,A BESZERZÉS FOLYAMATOS, ÍGY A SZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5-10 MUNKANAP IS LEHET! FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS ESETÉN A TERMÉK MELLÉ JÉGAKKUT CSOMAGOLUNK! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN SZÍVESKEDJEN... Részletes leírás
14 891 Ft (nettó: 11 725 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Fontos szállítási, vásárlási információk!

A TERMÉK BIOLÓGIAI KÉSZÍTMÉNY, SZAVATOSSÁGA 6 HÉT! HOGY MINDÍG FRISS TERMÉKET TUDJUK BIZTOSÍTANI,A BESZERZÉS FOLYAMATOS, ÍGY A SZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5-10 MUNKANAP IS LEHET! FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS ESETÉN A TERMÉK MELLÉ JÉGAKKUT CSOMAGOLUNK!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN SZÍVESKEDJEN A TERMÉK HŰTÉSÉRŐL GONDOSKODNI!

Milyen készítmény a Nematop biológiai rovarölő szer ?

A Nematop olyan 0,5-0,9 mm hosszú fonálféreg készítmény, amely a talajban élő célkártevőt rövid időn belül megtalálja és a fonálféreggel szimbiózisban élő baktériumokkal közösen elpusztítják. Felszaporodnak a kártevő (gazdaszervezet) testében és megfelelő körülmények között újabb gazdaállatot keresnek. Ezzel a jelen lévő célkártevőket gyorsan elpusztítják. Mindez azonban csak akkor teljesül, ha a megfelelő időben és talajhőmérséklet mellett nedvesen tartjuk a talajt és a kijuttatás az esti órákban a nap UV sugaraitól védve történik.

Mi a Hatóanyaga a Nematopnak: 

Heterorhabditis bacteriophora fonálféreg, amely a károsító rovarlárva és báb testében szaporodva fejti ki hatását

A termék a hosszan tartó, akár egy teljes szezonra szóló hatását fokozatosan fejti ki. A legmagasabb hatékonyság eléréséhez 6-8 hét is szükséges, melyhez rendszeres öntözéssel biztosíthatjuk a megfelelő talajnedvességet.

Mi ellen védekezhetünk vele:

barázdáshátú vincellérbogár ellen

Mikor lehet elkezdeni a földterület kezelését a Nematoppal ?

A védekezést a fiatal lárvák észlelésekor kell elkezdeni. 12 °C feletti talajhőmérsékleten valamint nedves talajon használható eredményesen.

Hogyan használjuk a Nematop biológiai rovarölő szert ?

Dózisa:

50 millió db/100 m2; 500 millió db/1000 m2

Permetlé mennyisége:

minimum 10 l víz hozzáadásával hozzuk létre /100 m2

A permetlé elkészítése, kijuttatása:

A permetlé előkészítése során a csomag teljes tartalmát 15-20 °C-os vízben kell feloldani. A kijuttatást ajánlott az esti órákban, vagy felhős időben elvégezni. A kijuttatáskor a teljes csomag tartalmát fel kell használni. A kezelést követően 3 héten keresztül öntözzünk, tartsuk nedvesen a talajt! A fonálférgek kijuttathatók öntözőrendszeren keresztül, locsolócsőre szerelhető Nemasprayer-rel, kézi permetezővel, illetve locsolókannával is. Fontos, hogy a szűrőket távolítsuk el és permetező használatakor maximum 4 bar nyomás mellett, 1 mm-es szórófejjel dolgozzunk, különben fennakadhatnak a fonálférgek. A permetlevet elkészítés után azonnal ki kell permetezni folyamatos keverést biztosítva, hogy a fonálférgek számára kellő mennyiségű oxigén álljon rendelkezésre. A készítmények UV érzékenyek, ezért célszerű az esti órákban végezni a kijuttatást. 

Használható-e a Nematop más kémiai rovarölő szerekkel ?

A rovarpatogén fonálféreg a talajban használt rovarölő szerek némelyikére érzékeny lehet ezért azok használata esetén legalább várjuk 2 hetet a fonálférgek kijuttatásával.

Súly: 0.3 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Kultúra: Bio, Dísznövény, Szobanövény
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.