Basatop Starter gyeptrágya (19-29-00+2MgO+TE) 3 Hó 25 kg

T06947
Szabályozott tápanyag-feltáródási összetett NPK-műtrágya, részben burkolt. A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap. A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja)... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
Szabályozott tápanyag-feltáródási összetett NPK-műtrágya, részben burkolt. A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap.
A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja) a hatástartamot. Az aszály szintén késlelteti a tápanyag-feltáródást. Az említett körülmények a növények fejlődését is ugyanilyen módon befolyásolják, így a tápanyagellátás követi a növény igényeit.
A Basatop Starter kiváló ár/érték-aránnyal rendelkezik.

Felhasználható:
Gyepszőnyegek terítésénél, a gyepszőnyegezéssel egy menetben a gyepszőnyeg alá szórva.
Fűmag vetésnél, a fűmag szórással egy menetben kijuttatva.

Magas P tartalma gyors, nagytömegű gyökérépződést tesz lehetővé, míg a N tartalom a gyep vegatatív növekedést segíti.

Kijuttatás:
Az egyöntetű szemcseméretnek és az ellenálló burkolatnak köszönhetően a Basatop Starter műtrágyaszórókkal és kézzel is könnyen kijuttatható. Minden egyes műtrágyaszemcse makro- és mikroelem-tartalma azonos, ami egyenletes tápanyageloszlást szavatol. Teljes tenyészidőszakban alkalmazható. A javasolt dózisokban történő alkalmazás során száraz felületen nincs perzselésveszély. Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.

Figyelmeztetés: Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő. Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli. A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja. Mikroelemtartalom: 6S+0,1Fe+0,01B+0,01Zn Szemcseméret: 2,0-4,0 mm Dózis: 20-40 g/m2

Gyártó:
COMPO GmbH & Co. KG, Gildenstraße 38, 48157 Münster, Németország
Súly: 25 kg
Szélesség: 410 mm
Magasság: 610 mm
Hossz: 140 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Pázsit
Márka: Basatop
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.