Previcur Energy 1 l

T06615
A Previcur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. A Previcur 607 SL-ből jól ismert propamokarbnak és az Aliette 80 WG foszetil hatóanyagának a kombinációját a világon először ebben a készítményben sikerült stabil folyékony formulációban létrehozni. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen.... Részletes leírás
43 564 Ft (nettó: 34 302 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
A Previcur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. A Previcur 607 SL-ből jól ismert propamokarbnak és az Aliette 80 WG foszetil hatóanyagának a kombinációját a világon először ebben a készítményben sikerült stabil folyékony formulációban létrehozni. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen. Kiválóan alkalmazható mind a csírakori betegségek ellen beöntözéssel, vagy a később jelentkező peronoszpóra-félék ellen a csepegtető öntöző rendszeren keresztül, vagy hagyományosan kijuttatva.

Házikerti felhasználás: 10 ml/10l víz

Javasolt technológia:
Szabadföldön fejes salátában és termesztő berendezésekben saláta, paradicsom, paprika, uborka, dinnye, káposztafélék védelmére talajon át fertőző moszatgombák (Phytophtora, Pythium, Aphanomyces, Peronospora, stb.) ellen kétféle módon is kijuttatható.

Permetezés:
A szántóföldi saláta lombvédelmére a kezeléseket preventíven végezzük el, és 2 alkalommal ismételjük, 10 napos permetezési fordulóval. Hajtatott salátában szintén 10 napos permetezési fordulóal használjuk a készítményt.
A kezelések maximális száma 4, de ha a palántanevelés során is alkalmaztuk a készítményt, akkor állományban csak 2 kezelés végezhető vele.

Öntözés:
Beöntözés:
Zárt téri kőzetgyapotos palántanevelésben közvetlenül a vetést követôen (1 napon belül) a paradicsom, uborka, saláta, dinnye, káposztafélék esetén 3 ml/m2 (30 l/ha), a paprika esetén 6 ml/m2 (60 l/ha) Previcur Energy-t juttassunk ki 2 l/m2 permetlében (20000 l/ha). A beöntözést 7-10 nap múlva ismételjük meg, ekkor a paprikában is 3 ml/m2 dózissal.
Csepegtető öntözés
Hajtatott paradicsom, paprika, uborka védelmére közvetlenül palántázás utáni kezelésére a csepegtető öntözőrendszeren keresztül 3 l/ha dózisban adagoljuk a szert. A következő kezelést a palántázás után 10-15 nappal, a harmadikat az első termés megjelenésekor, míg a negyediket rá egy hétre végezzük el.

Hatóanyaga:
530 g/l propamokarb
310 g/l foszetil

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: saláta, dinnye: 14 nap
paradicsom, paprika, uborka: 3 nap
káposztafélék: előírásszerű kezelés esetén nem szükséges

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédő szer raktárban 3 év.
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.