Stomp Super 1 l

T06573
Név: STOMP® SUPER Formuláció: Emulzióképző koncentrátum (EC) Hatóanyag: 330 g/l pendimetalin Biztonságtechnikai adatlap STOMP SUPER Biztonságtechnikai adatlap PDF olvasó ingyen letölthető Hatás A Stomp Super elsősorban a magról kelő egysz... Részletes leírás
Szállítás
block
Megszűnt termék, többé már nem lesz kapható
Név: STOMP® SUPER
Formuláció: Emulzióképző koncentrátum (EC)
Hatóanyag:

330 g/l pendimetalin

Biztonságtechnikai adatlap STOMP SUPER Biztonságtechnikai adatlap
PDF olvasó ingyen letölthető
Hatás

A Stomp Super elsősorban a magról kelő egyszikű gyomnövények és néhány magról kelő kétszikű gyomfaj ellen hatékony. Az évelőket, valamint a fészkes virágzatúak, keresztesek, burgonyafélék, mályvafélék családjába tartozó gyomnövényeket nem irtja.

A tenyészőcsúcsban képződő fiatal sejtek megnyúlását, és ezáltal a növekedést gátolja. A talaj felső 3-5 cm-es rétegében marad.

Ideális hőmérséklet, ideális időszak

Ideális hőmérséklet nem befolyásoló tényező, kelés előtt nincs jelentősége. Hatásnövelő a kezelés utáni csapadék.
Szer kijuttatása

10%-nál magasabb szervesanyag-tartalmú talajon ne használjuk.

Üvegházban, fólia alatti területen nem alkalmazható.

Laza talajokon az alacsonyabb, szerves anyagban gazdagabb, kötöttebb talajokon az engedélyezett magasabb dózisokban kell alkalmazni.

Rizsben preemergens alkalmazás esetén fontos, hogy a rizs vetése egyenletesen 2-3 cm mélységre történjen. A kezelést vízmentes területen kell elvégezni, pangó vízfoltok sem lehetnek a táblán, mert a levegő hiánya és a herbicid együttesen gátolhatja a rizs csírázását.

A kukoricát preemergens alkalmazás esetén legalább 3-4 cm mélyre kell vetni. A készítmény csemegeku koricában, vetőmag-előállításban történő alkalmazása a fajtatulajdonos előzetes hozzájárulásával történhet.

Magról vetett hagyma esetén fontos az egyenletes, 3 centiméteres vetésmélység.

Káposzta, kelkáposzta, bimbóskel, karfiol, karalábé kultúrákban a palántázás során ügyelni kell arra, hogy a készítménnyel kezelt legfelső talajréteget ne sodorjuk a palánta gyökeréhez. Száraz időjárás esetén a sekély, 1-2 cm mély talajba dolgozás növeli a hatékonyságot.

Szőlőben jól elmunkált, aprómorzsás talajfelszínre kell a készítményt kijuttatni.

Almatermésűekben, csonthéjasokban, jól elmunkált, gyommentes, aprómorzsás talajfelszínre kell a készítményt kipermetezni. Száraz időjárás esetén a sekély, 1-2 cm mély talajba dolgozás növeli a hatékonyságot.

Bogyósgyümölcsű kultúrákban, gyom- és növényi maradványoktól mentes, jól elmunkált talajfelszínre kell a készítményt kijuttatni.

Dohánytövenként 10-20 ml szermennyiség szükséges 1,5%-os permetlékoncentrációval. Fontos a dohányszár egyenletes fedése a permetlével, a tövétől a tetejéig.

Dísznövények esetében fontos, hogy a hagymákat 3-4 cm aprómorzsás földréteg takarja.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.