Pillangóvirág színkeverék 1g

T06538
A pillangóvirág általános jellemzői: A pillangóvirág (Cosmos bipinnatus) az őszirózsafélék családjába tartozó, egynyári dísznövény, mely Mexikóban őshonos. A természetes hatású kertek, angol kertek egyik jellegzetes virága mely, rózsaszín, bordó, fehér, vagy cirmos virágaival és osztott leveleivel díszít. Nem túl igényes növény, tápany... Részletes leírás
304 Ft (nettó: 239 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A pillangóvirág általános jellemzői:

A pillangóvirág (Cosmos bipinnatus) az őszirózsafélék családjába tartozó, egynyári dísznövény, mely Mexikóban őshonos. A természetes hatású kertek, angol kertek egyik jellegzetes virága mely, rózsaszín, bordó, fehér, vagy cirmos virágaival és osztott leveleivel díszít. Nem túl igényes növény, tápanyagban szegényebb talajba, akár tűző napos fekvésbe is ültethetjük, jó szárazságtűrő képességű növény, mely bírja a napot és a meleget.

A pillangóvirág vetése, szaporítása:

A beltéri palántaneveléshez laza szerkezetű földdel töltsünk meg cserepeket, majd állítsuk őket vízbe, hogy megszívják magukat vízzel. Ezután szórjuk a magokat a föld felszínére és csak nagyon vékonyan takarjuk be őket. Világos, meleg helyen a magok 1-2 hét alatt kicsíráznak. Az előnevelt palántákat folyamatos kiszoktatás után, májusban ültessük ki végleges helyükre.Szabadföldbe májustól lehet elvetni a magjait.

A pillangóvirág gondozása:

A tápanyagban gazdag, jó vízáteresztő képességű talajban érzi jól magát. Szárazságtűrő képessége magas, ám meghálálja a mértékletes öntözést. Ellenálló a kártevőkkel és betegségekkel szemben. 

 

Súly: 0.001 kg
Szélesség: 140 mm
Magasság: 80 mm
Hossz: 1 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.