K-Rain MiniPro rot. 10 cm

T06324
A K-Rain MiniPro egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú szórófej, amely képes 5,1-9,0 m közötti terület lefedésére, 2,1-3,4 bar üzemi nyomás mellett, 2,84-12,5 l/perc vízleadással. A Mini Pro öt numerikusan kódolt, cserélhető fúvókával rendelkezik. A fúvókák kilépési szöge 26°. A szórófej rendelkezik egy rozsdamentes sugártörő csavarral. A K-Ra... Részletes leírás
5 157 Ft (nettó: 4 061 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A K-Rain MiniPro egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú szórófej, amely képes 5,1-9,0 m közötti terület lefedésére, 2,1-3,4 bar üzemi nyomás mellett, 2,84-12,5 l/perc vízleadással. A Mini Pro öt numerikusan kódolt, cserélhető fúvókával rendelkezik. A fúvókák kilépési szöge 26°. A szórófej rendelkezik egy rozsdamentes sugártörő csavarral. A K-Rain Mini Pro rotoros szórófej 40°-360° közötti szórásszög szabályozási lehetőséget biztosít. A szórófej beállítása egy külön beállító csavarral történik a ház felső részén, egy laposfejű csavarhúzó segítségével. A szabályozást a szórófej tetején található nyíl-mutató segíti, amelyet a kívánt szórásszög mértékének megfelelően kell elforgatni.
Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszög beállítás. Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy egyszerű csavarhúzó segítségével szárazon, akár működés közben is.
Szórásszög beállítási lehetőség 40° és 360° között.
A szabadalmaztatott szórásszög beállításjelző, a szórófej tetején lévő szögtérkép segítségével jelzi a beállítás pontos fokát.
A szórásszög beállító rendelkezik egy csúszókuplungos biztonsági mechanizmussal is, amely a túlállítást, túlszabályozást, és a meghajtás ezzel kapcsolatos meghibásodását hivatott megakadályozni.
A jól bevált, 20 éve szabadalmaztatott visszafordító mechanizmus folyamatos visszafordítást, az eredeti pozícióhoz való visszatérést biztosít.
Az erős igénybevételre tervezett gumiborító védi a szórófejet a külső sérülésektől és ezzel is növeli az üzembiztonságot.
A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
A fúvókák gazdag választékának köszönhetően rugalmassá tehető a rendszertervezés, s ennek megfelelően az egyéni igények kiszolgálása.
Rendelhető hozzá visszafolyásgátló talpszelep is, amely csökkenti a szórófejnél előforduló szivárgást, ezáltal vizet takarít meg és üzembiztosabbá teszi az öntözőrendszerét.
Csatlakozás: ½”-os belsőmenet
Beállítható szórásszög: 40° - 360°
A szögbeállítás a baloldali végponttól indul.
Kijuttatott vízmennyiség: 2,84 l/p – 12,5 l/p (0,2 m3/óra – 0,8 m3/óra)
Csatlakozás: 1/2"-os belsőmenet
Beállítható szórásszög: 40°-360°
Kijuttatott vízmennyiség: 2,84 l/p – 12,5 l/p (0,2 m3/óra – 0,8 m3/óra)
Működési nyomás: 2,1 bar – 3,4 bar
Ajánlott osztásköz: 5,1 m – 9,0 m
Öntözési sugár: 5,1 m – 9,0 m
Vízsugár kilépési szöge: 26°
Kiemelkedés: 10 cm (4")
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.