Sergomil L-60 1 l

T06307
Házikerti felhasználás: 25 ml/10 l víz. Réztartalmú folyékony felszívódó lombtrágya. EK műtrágya (EU-fertilizer) Szisztemikus réz A SERGOMIL–L 60 lombtrágya a növények rézhiány-tüneteinek enyhítésére, a hiánytünetek kialakulásának megelőzésére alkalmazható. BIOSTIMULÁTOR: Fokozza a növény önálló védekezési mechanizmusát a külső hatásokka... Részletes leírás
6 855 Ft (nettó: 5 398 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti felhasználás: 25 ml/10 l víz.

Réztartalmú folyékony felszívódó lombtrágya.
EK műtrágya (EU-fertilizer)

Szisztemikus réz A SERGOMIL–L 60 lombtrágya a növények rézhiány-tüneteinek enyhítésére, a hiánytünetek kialakulásának megelőzésére alkalmazható.

BIOSTIMULÁTOR: Fokozza a növény önálló védekezési mechanizmusát a külső hatásokkal szemben a biokémiai folyamatok stimulálásával.

KONDICIONÁLÓ: Elősegíti a polifenolok és a fitoalexinek képződését, melyek a növényi védekező mechanizmus elsődleges anyagai.

Hatóanyagtartalom: 5,5 % (w/w) réz vízoldható formában SERGOMIL–L 60 alkalmazása során túlzott rézadagolásból, vagy a kedvezőtlen sókiválásból adódó fitotoxikus tünetek nem lépnek fel. Két kezelés között legalább 15 napnak kell eltelni.

Öntözéssel kijuttatva a kezelést 10-15 napos intervallumban lehet alkalmazni.

SERGOMIL–L 60 műtrágyát ne alkalmazza a növény stresszes állapotában (extrém hideg, vagy meleg időben, szárazságban, gyenge gyökér-fejlődéskor).
Javasolt a reggeli vagy a késő délutáni órákban végezni a permetezést.
Vizoldható Cu tartalom: 5,5 % (w/w). pH – 3,0 – 3,5 erősen savas kémhatású oldatban.
Kerülni kell a tankkeverék alkalmazását. Más lombtrágyával, vagy erősen lúgos, meszes kémhatású, magas N, S, P tartalmú lombtrágyával vagy növényvédőszerrel együtt nem juttatható ki.

Permetezés Szántóföldi és kertészeti kultúrákban gyümölcs és zöldség ültetvényekben, szőlő ültetvényekben 1,5-3,0 l/ha 15-30 ml10 liter vizben kijuttatva

Öntözéssel kijuttatva Elsősorban gyümölcs és szőlő ültetvényekben 2,0-3,0 l/ha
Súly: 1 kg
Szélesség: 100 mm
Magasság: 300 mm
Hossz: 100 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.