Hollanderes kereszt 1 KBBB

T06267
Hollanderes kereszt 1" K-B-B-B szürke A hollanderes kereszt idom a hollanderes T-idomhoz hasonlóan fontos és hasznos eleme a szelepszerelvény elkészítésének. A hollanderes T-idomhoz hasonlóan a hollanderes kereszt idomok is egymás után szerelhetők, azzal a különbséggel, hogy akár kétszer annyi mágnesszelep helyezhető el rajtuk, a szelepszerelvé... Részletes leírás
1 383 Ft (nettó: 1 089 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Hollanderes kereszt 1" K-B-B-B szürke

A hollanderes kereszt idom a hollanderes T-idomhoz hasonlóan fontos és hasznos eleme a szelepszerelvény elkészítésének. A hollanderes T-idomhoz hasonlóan a hollanderes kereszt idomok is egymás után szerelhetők, azzal a különbséggel, hogy akár kétszer annyi mágnesszelep helyezhető el rajtuk, a szelepszerelvény tengelyének mindkét oldalán, úgy, hogy a szerelvény flexibilitása megmarad. Szintén tagonként bővíthető, a hollanderes T-idommal szabadon kombinálható szelepkötő idom.
Súly: 0.095 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.