Kelát vas Fe-EDDHA 6% (4,0% o-o) EASYGRO SP 5 kg

T05432
Házikerti felhasználás: 1 g/10 l víz. Az Easygro Fe-EDDHA 6% (4,0 o-o) egy mikrogranulátum, amelyben a vas (Fe) 100%-ban EDDHA-keláthoz kötődik. Ezáltal a vas 100%-ban elérhetővé válik a növény számára a szubsztrát alacsony és magas pH-értéke mellett is. Az EDDHA-kelát előnye, hogy 10 feletti pH-értékig stabil.. A mikrogranulátum biztosítja, h... Részletes leírás
33 403 Ft (nettó: 26 302 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti felhasználás: 1 g/10 l víz.

Az Easygro Fe-EDDHA 6% (4,0 o-o) egy mikrogranulátum, amelyben a vas (Fe) 100%-ban EDDHA-keláthoz kötődik. Ezáltal a vas 100%-ban elérhetővé válik a növény számára a szubsztrát alacsony és magas pH-értéke mellett is. Az EDDHA-kelát előnye, hogy 10 feletti pH-értékig stabil..

A mikrogranulátum biztosítja, hogy a termék nem szóródik szét, és ezért biztonságosan használható. Az Easygro Fe-EDDHA 6% ortho-ortho szintje 4,0%, így teljes mértékben alkalmazható a növényállományban fellépő vashiány korrekciójára és megelőző megelőzésére.

Használat

Az Easygro Fe-EDDHA 6% (4,0 o-o) használható extra vas adagolására magas pH-értékkel rendelkező kultúrákban. Fontos, hogy ezt a vaskelátot akkor alkalmazzuk, amikor a növényben egyértelmű szükség van rá, hogy megelőzzük a vashiányt. A műtrágya kijuttatásakor ne lépje túl a szükséges adagot.


Tárolás

Az Easygro Fe-EDDHA 6%-ot száraz, hűvös és jól szellőző helyen kell tárolni.

Vas kelát Fe-EDDHA 6% (4,0% o-o) 1 kg
A termék minden paraméterében megegyezik a Libfer SP termékkel.
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.