Szélfogó háló 170 g/m2 1 x 25 m

T05337
1x25 m méretű zöld színű szélfogó háló. A 170 gr/m2 súlyú szélfogó hálók nagy szakítószilárdságú HDPE-filmből készülnek. Kiváló minőségüket a garantáltan több mint 5 év UV-stabilitású alapanyaguk mellett a szigorú gyártási követelmények betartása szavatolja. A kerítésre vagy más erős alapú támrendszerre rögzített szélfogó háló a szél sebességét... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.
1x25 m méretű zöld színű szélfogó háló.
A 170 gr/m2 súlyú szélfogó hálók nagy szakítószilárdságú HDPE-filmből készülnek. Kiváló minőségüket a garantáltan több mint 5 év UV-stabilitású alapanyaguk mellett a szigorú gyártási követelmények betartása szavatolja.

A kerítésre vagy más erős alapú támrendszerre rögzített szélfogó háló a szél sebességét a támrendszer magasságának négyszeres távolságáig 50 %-kal, nyolcszoros távolságáig 33 %-kal csökkenti anélkül, hogy légörvénylést okozna a széltörő előtti és mögötti területeken.
A szélfogó háló üvegházaknál és fóliasátraknál alkalmazva jelentős hőenergiát takarít meg.

Célszerű nagyon alaposan a támrendszer rögzíteni a hálót, ugyanis gyenge rögzítés esetén a háló vitorlaként fogja be a szelet, így nagy szélerősségnél a rosszul készített és rögzített támrendszert a nagy felület miatt fellépő erőhatások képesek a földből is kitépni.
A háló a szélein és a középen gomblyukazottak, ezzel segítve a rögzítést. A rögzítést célszerű a háló anyagából készült befűző zsinórral végezni.
Minden tekercs hálóhoz jár egy tekercs (105m) befűző zsinór a rögzítéshez.
A háló 97 %-os belátásgátlást biztosít.
Súly: 4.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.