Agyag granulátum 5 l natúr (8-12 mm)

T03351
Mire jó az agyag granulátum? Az agyag granulátum egy sokrétű termék, melyet több célra is kítűnően alkalmazhatunk. Melyek ezek a feladatkörök, amelyeket ellát az agyag granulátum ? Talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál Megakadályozza a gyomok kinövését, A vízháztartásban is nagy szerepet játszik. Mikor érdemes használni ? Az agyag... Részletes leírás
1 049 Ft (nettó: 826 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Mire jó az agyag granulátum?

Az agyag granulátum egy sokrétű termék, melyet több célra is kítűnően alkalmazhatunk.

Melyek ezek a feladatkörök, amelyeket ellát az agyag granulátum ?

  • Talajtakaró, vagyis dekorációs célokat is szolgál
  • Megakadályozza a gyomok kinövését,
  • A vízháztartásban is nagy szerepet játszik.

Mikor érdemes használni ?

Az agyag granulátumot egész évben, tehát télen és nyáron is egyaránt érdemes használni növényeink helyes gondozása érdekében., mivel sok hasznos tulajdonságuk van. Kertben és cserepes növényekhez is felhasználható!

Nyáron

A nagy melegben, ha a cserép tetejére szórunk, egy réteg granulátumot megakadályozza a föld és a gyökerek gyors kiszáradását. A kertben pedig szintén hasznos a vízigényes növények talajrétege számára, mivel ennek segítségével nem szárad ki túl gyorsan.

Télen

A száraz fűtött szobában párásít a növény számára és a túllocsolást is meggátolja. Akik hajlamosak a túllocsolásra okvetlenül szerezzenek be granulátumot. Hiszen ha télen rászórjuk a föld tetejére a granulátumot, ám véletlenül túl locsoltuk a növényt, az agyaggranulátum elszívja a felesleges vizet. Így a növény gyökere nem fog kirohadni, majd amikor már kevés a víz a granulátumból szép lassan vissza is tudja kapni a nedvességet. Ezt, hogy mennyire nedves még a föld a golyók színe is jelzi, mert a száraz golyó világos színű, míg a nedves sötétebb színű.

Súly: 1.5 kg
Szélesség: 190 mm
Magasság: 430 mm
Hossz: 70 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Szobanövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.