ReduSol Xtra 20 kg

T03333
A termék csak személyes átvétellel rendelhető! A Redusol Xtra kifejezetten azon termelők számára készült, akiknél a termesztő-berendezésen a festéknek a tenyészidőszak végéig fenn kell maradni. A Redusol Xtra csillogóan fehér, jó takaróhatású réteget képez, amelyet a tenyészidőszak végén könnyűszerrel eltávolíthatunk. A Redusol Xtra az egyetlen... Részletes leírás
40 274 Ft (nettó: 31 712 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A termék csak személyes átvétellel rendelhető!
A Redusol Xtra kifejezetten azon termelők számára készült, akiknél a termesztő-berendezésen a festéknek a tenyészidőszak végéig fenn kell maradni. A Redusol Xtra csillogóan fehér, jó takaróhatású réteget képez, amelyet a tenyészidőszak végén könnyűszerrel eltávolíthatunk. A Redusol Xtra az egyetlen olyan árnyékoló festékanyag, amely amellett, hogy igen jó árnyékolóhatással bír, a tenyészidőszak végén mégis könnyen, környezetbarát módon eltávolítható.
Súly: 20 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.