Tőzeg Natúr Litván (Novobalt) 250 l

T03303
Natúr tőzeg földkeverékekhez, talajjavításhoz Talajjavításra savanyú talajokat kedvelő növények földkeverékéhez Alkalmazása: Felhasználható a kertekben, virágtermesztésben és zöldségtermesztésben a termesztőközegkeverékekben vagy a talajok szerkez... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

Natúr tőzeg földkeverékekhez, talajjavításhoz

Talajjavításra savanyú talajokat kedvelő növények földkeverékéhez

Alkalmazása:

Felhasználható a kertekben, virágtermesztésben és zöldségtermesztésben a termesztőközegkeverékekben vagy a talajok szerkezetének a javítására. A litván Novobalt tőzeg alkalmas a nehéz, kötött, vagy épp ellenkezőleg, a túlságosan porhanyós, homokos talajok szerkezetének javítására továbbá a talaj savanyítására. Számos növény csak az alacsony pH értékkel rendelkező, savas kémhatású talajon tud megfelelően fejlődni. Ide tartoznak egyes fenyőfélék és egyéb tűlevelű fajok, a rhododendronok (a rhododendronok közeli rokonai az azalea fajok is), az erika félék, a magnóliák, a kaméliák, az áfonya stb.

Bekeverési arány:

Dísznövények magjainak csíráztatására 70% rostos tőzeg és 30% kertészeti perlit arányban. Fenyőfélék magjainak csíráztatásához 80% rostos tőzeg és 20% homok. Alkalmazható a kertekben, virágtermesztésben és zöldségtermesztésben a termesztőközeg szerkezetének javítására. Cserepes növények ültetésénél keverjünk 10-50 % Novobaltot a közeghez.

Előnyei:

Tartósan jó szerkezetet és vízgazdálkodást biztosít. Szagtalan, kártevőmentes, lazítja a talajt. Kiválóan felhasználható a savanyú talajokat kedvelő növényekhez, pl. áfonya, alpesi erika, rhododendron, azalea, hortenzia .

pH érték:

3,5-4,5

Kiszerelés: 

250 liter, ami a tőzeg fellazítása utáni térfogatot jelöli, nem a csomagolási térfogatot.

Súly: 52 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Márka: Novobalt
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.