Pumpa Elimax 4000 3 db szórófejjel ( 5 év garancia)

T03192
Fogyasztás: 75 W. Szórófejek: 3db (Vulkán + Láva + Habszerű). További tartozékok:teleszkóposan kihúzható cső (1""), elzáró szelep és csatlakozó (1""), 3 db tömlő csatlakozó. Az ELIMAX kerti tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, amelyeket a szivattyútechnológia-fejlesztés legutolsó állásának megfelelően lettek kialakítva. Az ELIMAX szivatty... Részletes leírás
65 801 Ft (nettó: 51 812 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Fogyasztás: 75 W. Szórófejek: 3db (Vulkán + Láva + Habszerű). További tartozékok:teleszkóposan kihúzható cső (1""), elzáró szelep és csatlakozó (1""), 3 db tömlő csatlakozó. Az ELIMAX kerti tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, amelyeket a szivattyútechnológia-fejlesztés legutolsó állásának megfelelően lettek kialakítva. Az ELIMAX szivattyúk alkalmasak kerti tavakkal, akváriumokkal és szökőkutakkal összefüggő, szűrőrendszerekkel kombinált alkalmazásra. A szivattyúkat „szinkron technológia „ felhasználásával fejlesztették ki, ahol az elektromos rész teljes mértékben és biztonságosan epoxigyantával van kiöntve. Az ELIMAX szivattyú különleges tulajdonságai: Flexibilis áramlási rendszer (FFS), a nagyobb kimenő teljesítményért. Epoxigyantás kiöntéssel védett rendszer (EPS), a megfelelő biztonságért. „Nincs szükség szivacsra” rendszer (NSS), az alacsony karbantartási igény érdekében. Kerámia tengely csapágy (CSB), a megnövelt, leadott teljesítmény biztosításáért. Hővédelmi rendszerrel ellátott (TPS), a túlmelegedés ellen. Speciális mágnes rendszerrel (SMS)rendelkezik, ez az igen erős motor ritka fémből készült. A szivattyú jó hatásfokú, igen erős és kimagaslóan megbízható motorja van. A szivattyúhoz tartozó csatlakozó darab igénybe vételével például működtethetjük egyidejűleg szökőkútként és használhatjuk szűrésre is. A mellékelt szorító csatlakozóval felszerelhetjük a szórófejjel ellátott kihúzható csövet pontosan függőleges állásba. Az állítható lábbal a szivattyút szilárdan és biztonságosan állíthatjuk fel. Vigyázzunk, hogy a szivattyút ne hagyjuk ""szárazon futni""!
Súly: 1.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.