Vízfelszíni mechanikus befagyásgátló, 25 cm + Oxy 100 levegőztető

T03172
A LIBEL mechanikus befagyás gátlók ""hungarocell"" anyagból készültek. Ez egy víz felszínén lebegő készülék, amely típustól függően 25, ill. 40 cm átmérőjű léket tart jégmentesen a vízben, ezáltal oxigénhez jutnak a vízben élő növények és halak. Ezek az eszközök –20 ?C -ig meggátolják a tó befagyását, ennek következtében egyrészt eltávoznak a... Részletes leírás
20 202 Ft (nettó: 15 907 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A LIBEL mechanikus befagyás gátlók ""hungarocell"" anyagból készültek. Ez egy víz felszínén lebegő készülék, amely típustól függően 25, ill. 40 cm átmérőjű léket tart jégmentesen a vízben, ezáltal oxigénhez jutnak a vízben élő növények és halak. Ezek az eszközök –20 ?C -ig meggátolják a tó befagyását, ennek következtében egyrészt eltávoznak a mérgező gázok, másrészt oxigén, (ill. a szükséges mennyiségű haleledel) juttatható a tóvízbe. Ha befagyna a tava, óvatosan bontsa meg a jégtakarót, mert a jégpáncél erőteljesebb ütése (pl. baltával stb.) a halak számára károsító hanghatásokat kelt/het. OXY 100 - LIBEL tó levegőztető pumpa: A OXY 100 levegőszivattyú állandó levegő utánpótlással látja el az Ön medencéjét, és gondoskodik a halak számára szükséges oxigénről.A megfelelő mennyiségű oxigén termelő növényre ennek ellenére továbbra is szükség van. Telente a levegőellátó szivattyú segít a jégen szabadon tartani egy léket.
Súly: 0.68 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.