Wuxal Super 5 l

T02767
A Wuxal Super minden növényi kúltúrában (a cserepes növényektől a házikerti növényekig) használható folyékony műtrágya. A termék felhasználható tápoldatozásra és lombtrágyázásra egyaránt. Tulajdonságok: A Wuxal® Super kiemelkedően magas hatóanyag-tartalma mellett fontos tulajdonsága az is, hogy a növények számára optimális tápanyagfelvételt tesz... Részletes leírás
19 108 Ft (nettó: 15 046 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

A Wuxal Super minden növényi kúltúrában (a cserepes növényektől a házikerti növényekig) használható folyékony műtrágya.

A termék felhasználható tápoldatozásra és lombtrágyázásra egyaránt.

Tulajdonságok:

A Wuxal® Super kiemelkedően magas hatóanyag-tartalma mellett fontos tulajdonsága az is, hogy a növények számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Képes enyhíteni az időjárás okozta károkat azzal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását. Szárazság, légköri aszály idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyag felvételében. A Wuxal® Super gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termések méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképző anyag (EDTA), egyéb bioaktív anyagok is támogatják.

Hatóanyag:

10% N, 10% P2O5, 7,5% K2O + mikroelemek.

Forgalmazási kategória:

III.

Kiszerelés:

0,25 l, 1 l, 5 l.

Hatásmód:

A létfontosságú makroelemek, (Nitrogén, Foszfor, Kálium) mellett a mikroelemek is nélkülözhetetlenek a növények biokémiai életfolyamataiban, a légzésben, a fotoszintézisben, termékenyülésben, színképzésben, stb. A nitrogén elsősorban a növekedésben, a foszfor a gyökeresedésben, virágzásban (az energiaigényes időszakokban) segít, a kálium pedig kiemelkedő jelentőségű a növényi ellenálló képesség javításában, a termés cukortartalmának és színének, ízének fokozásában is. A Wuxal® Superrel lombon és gyökéren keresztül is gyorsan és hatékonyan pótolhatóak ezek az esszenciális tápelemek.

Felhasználás:

Szőlő- és gyümölcskultúrákban 0,3%-os töménységben, a tenyészidőszak folyamán 6–7 alkalommal, a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva. Szamócában 0,1–0,2%-os töménységben, a kiültetés utáni első héttől kezdve hetente. Zöldségtermesztésben hajtatásban való tápoldatozásra 0,1–0,2%-os töménységben, levéltrágyázásra önmagában vagy a növényvédő szeres kezelésekkel kombinálva, 0,4%-os töménységben. Dísznövények a növények fejlettségi állapotától függően 0,05–0,5%-os, tápoldatozásra 0,05–0,1%-os töménységben. A Wuxal® fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy a növény számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Képes enyhíteni az időjárás okozta károkat azáltal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és növényen belüli szállítását. A Wuxal® szárazság idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyagfelvételben. A Wuxal® gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképző mellett bioaktív anyagok is segítik.

Házikerti felhasználás:

Tápoldatozásra 10-30ml/10l víz

Lombtrágyázásra 20-40ml/10l víz

Keverhetőség növényvédő szerekkel:

A gyakorlatban alkalmazott növényvédő szerekkel jellemzően jól keverhető, de az eltérő vízminőség miatt, ( kémhatás, keménység, hőmérséklet) végezzen mindig keverési próbát! A permetlé készítése során először a lombtrágyát oldjuk fel, ügyeljünk arra, hogy a felhasználni kívánt szerek töményen ne érintkezzenek egymással. A tankkeverék 4-5 komponensnél többet lehetőleg ne tartalmazzon. A permetlé elkészítése után mihamarabbi kijuttatás javasolt.

 

Súly: 6.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Márka: Wuxal
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.