ICL Edgeguard Deluxe műtrágya szóró gép

T02308
Nagy felületek műtrágyázásához ajánlott könnyen kezelhető kiszóró Felhasználói előnyök: Az elfordítható védőlemezek köszönhetően a kiszórt műtrágya nem kerül a kerti építményekre, utakra, medencékbe Gyors, pontos adagolást biztosít a mikrométeres állítócsavar segítségével, a kijuttatott mennyiség egyenletesen arányos a sebességgel Nagy kapacit... Részletes leírás
78 740 Ft (nettó: 62 000 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Nagy felületek műtrágyázásához ajánlott könnyen kezelhető kiszóró Felhasználói előnyök: Az elfordítható védőlemezek köszönhetően a kiszórt műtrágya nem kerül a kerti építményekre, utakra, medencékbe Gyors, pontos adagolást biztosít a mikrométeres állítócsavar segítségével, a kijuttatott mennyiség egyenletesen arányos a sebességgel Nagy kapacitású tartály (egy feltöltéssel akár 1500 m? kezelhető), robusztus kerék, időjárásálló kivitel Párnázott, ergonómiai szempontból helyesen kialakított nyél, ki-be kapcsoló karral, amely menet közben állítható.
Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.