Medallon Premium 0.2 l

T01605
Medallon Premium gyomirtó koncentrátum Totális gyomírtó szer, speciális formuláció, amely a hatóanyagon kívül ionvédelmi rendszert, valamint természetes eredetű tapadásfokozó anyagot tartalmaz. Milyen hatása van a Medallon Premium gyomirtó vegyszernek ? A glifozát hatóanyagot a növény a klorofillt tartalmazó zöld részein keresztül veszi fel. A h... Részletes leírás
2 140 Ft (nettó: 1 685 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Medallon Premium gyomirtó koncentrátum

Totális gyomírtó szer, speciális formuláció, amely a hatóanyagon kívül ionvédelmi rendszert, valamint természetes eredetű tapadásfokozó anyagot tartalmaz.

Milyen hatása van a Medallon Premium gyomirtó vegyszernek ?

A glifozát hatóanyagot a növény a klorofillt tartalmazó zöld részein keresztül veszi fel. A hatóanyag innen transzlokálódik a gyökerekbe, tarackokba, rizómákba. A hatástünetek 1-2 hét után jelentkeznek öregedésben, törpe növésben, levél és hajtásbarnulásban. A folyamat visszafordíthatatlan, az érintett növény elpusztul. Mivel a glifozát a növényben való mozgása folyamán a szaporító képletekbe is eljut így hatása az évelők esetében is a növény pusztulásához, vagy maradandó károsodásához vezet.
Hatékonysága ennek megfelelően dózistól függően kiterjed mind az évelő, mind a magról kelő egy- és kétszikű gyomnövényekre. A gyomnövényektől megvédendő kultúrnövényre nem kerülhet a hatóanyag, mert azt károsíthatja.

Hogyan alkalmazzuk a Medallon Premium gyomirtót?

- A magról kelő gyomfajok elleni védekezésnél a gyomnövények intenzív növekedésekor kell elvégezni a gyomirtást a virágzás magérés fázisa előtt.
- Évelő gyomfajok elleni védekezésnél a gyomnövények kora tavaszi megújulásának kezdete, illetve a virágzás, magérés fázisa (nyár közepe-vége) a legkedvezőbb időpont.
- Mezei acat esetében annak tőlevélrózsás, évelő egyszikűek 20-40 cm-es állapotában.
- 3 évesnél idősebb szőlőben és gyümölcsben használható úgy, hogy ne kerüljön a kultúrnövény hajtásaira, leveleire.

A Medallon Premium adagolása:

Javasolt házikerti dózisa 1,5-2 dl vegyszer 10l vízhez.

Hatóanyagtartalom

360 g/l glifozát

Formuláció:

SL (vízoldható koncentrátum)

Forgalmazási kategória:

III kategória (szabad forgalmú)

Gyártó:

Syngenta

Termékkategória:

Gyomírtó szer

Javasolt növényvédelmi technológia:

Súly: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.