Mangán-szulfát (Mn 32%) 5kg

T01584
A 32%-os mangán-szulfát egy szulfát (a kén oxidált formája) formájú mangántrágya. Használja ezt a nyomelemes szulfátot a mangánhiány megelőzésére. A mangán (Mn) nélkülözhetetlen a fotoszintézis folyamatában, az enzimek építőköve és a lignin képződésének fontos alapja. A lignin a növény sejtfalának szilárdságot adó anyaga. Alkalmazás Használja... Részletes leírás
5 801 Ft (nettó: 4 568 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
A 32%-os mangán-szulfát egy szulfát (a kén oxidált formája) formájú mangántrágya. Használja ezt a nyomelemes szulfátot a mangánhiány megelőzésére. A mangán (Mn) nélkülözhetetlen a fotoszintézis folyamatában, az enzimek építőköve és a lignin képződésének fontos alapja. A lignin a növény sejtfalának szilárdságot adó anyaga.

Alkalmazás

Használja ezt a nyomelem-szulfátot a mangánnal bevitelére, hogy megelőzze a növény mangánhiányát. Figyeljen a műtrágyaoldat vagy a gyökérkörnyezet pH-értékére. Magas pH-értéknél jobb, ha mangán-kelátot használ.

Felhasználható a szaktanácsban megadott mennyiségben.
Súly: 5 kg
Szélesség: 240 mm
Magasság: 240 mm
Hossz: 210 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.