Kelát mikroelem mix EDTA EASYMIX 1 kg

T01333
Házikerti felhasználás: 15 g/10 l víz A műtrágyák és mikroelemek döntő és meghatározó részét képezik a növények táplálásának a megfelelő növekedés szempontjából. Tápanyagok nélkül nem gyarapodnak a növények. Minden kultúrának szüksége van makro- és mikroelemekre (azaz nyomelemekre) is, hogy egészségesek maradjanak és stabilan tudjanak fejlődni.... Részletes leírás
9 069 Ft (nettó: 7 141 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
1-5 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.
Házikerti felhasználás: 15 g/10 l víz

A műtrágyák és mikroelemek döntő és meghatározó részét képezik a növények táplálásának a megfelelő növekedés szempontjából. Tápanyagok nélkül nem gyarapodnak a növények. Minden kultúrának szüksége van makro- és mikroelemekre (azaz nyomelemekre) is, hogy egészségesek maradjanak és stabilan tudjanak fejlődni.

Easygro műtrágyák és mikroelemek, komplex kivitelben is
Makroelemek
A fejlődés és növekedés alapja a megfelelő makroelem ellátottság. Az alábbi tápanyagokra nagy plant nutrotion hun2mennyiségben van szüksége a kultúrának és folyamatosan elérhető kell hogy legyen a növény számára.

• Nitrogén (N)
• Foszfor (P)
• Kálium (K)
• Magnézium (Mg)
• Kalcium (Ca)
• Kén (S)


Mikroelemek (nyomelemek)
A nélkülözhetetlen tápanyagok egy része makroelem, azonban a növény optimális fejlődése érdekében ezeket ki kell egészíteni nyomelemekkel. A mikroelemek fontos szerepet játszanak az anyagcsere során és számos enzimatikus reakció során. A felesleg vagy a hiány is növelheti a betegségek iránti fogékonyságot. Az alábbi tápanyagok szerepelnek a legfontosabb mikroelemek között:

• Vas (Fe): alapvető fontosságú a kloroplasztok fejlődésében, fontos a fotoszintézisben,fejleszti a növekedési pontokat a gyökerekben.
• Mangán (Mn): fontos a fotoszintézisben; az enzimek építőköve; a szilárdság elengedhetetlen a lignin révén.
• Cink (Zn): az enzimek építőköve, hozzájárul a növényi auxin hormon termeléséhez.
• Bór (B)
• Réz (Cu)
• Molibdén (Mo)

Easygro termékcsalád
Az Easygro termékcsalád sporenelementen 560x370a műtrágyapiacon bekövetkezett változások következtében jött létre. Széles termékválasztékunkban helyet kaptak - a teljesség igénye nélkül - a vízoldható monoműtrágyák, a különböző összetételű, folyékony NPK-műtrágyák, illetve a kelát formájú nyomelemek is. Legfontosabb jellemzői a nagyfokú tisztaság, maximális és gyors oldhatóság, szinte mindegyik kultúrában alkalmazhatók és ár-érték arányban a legjobbak a piacon!

Easygro kelátok
A kelátok olyan szerves molekulaszerkezetek, amelyek folyamatosan elérhetővé teszik a nyomelemeket a növény gyökere számára. Egyes nyomelemek instabilak, ha a gyökérkörnyezetben a pH ingadozik, vagy ha feloldódnak a keverőtartályban. Az elemek kicsapódása problémákat okozhat a tartályban, mivel az így már nem jut el a növényhez és hiány alakulhat ki. Minden létfontosságú tápanyag - például vas (!) - bevitelének biztosítása érdekében a kelátok használata elkerülhetetlen. Mindegyik elem hiánya problémát okoz, minden nyomelem fontos szerepet játszik a növények fejlődésében.

Easymix Virág
pH7 alatti tartományban stabil

Az Easygro különböző nyomelem-keverékeket fejlesztett ki, hogy támogassák a növényházban termelt kultúrák tápanyagigényét és széles körben ellássák a növényeket nikroelemekkel.
Ezekben a keverékekben a nyomelemek kelát formájában vannak jelen, alacsony a nátrium tartalmuk, így nagyon jól oldódnak és nincs szükség további műtrágyázásra.

Easymix Virág
pH7 alatti tartományban stabil

Többszörös mikroelem hiány kezelésére kertészeti és szántóföldi kultúrákban ajánlott. Permettrágya és tápol-datozás felhasználás ajánlott. Hidrokúltúrában és tőzeges termesztésben mikroelem forrásként ajánlott.
Dózis 1-2 kg/1000l

Összetétel:
B 1,2%
Cu 1,2%
Fe 2,5%
Mn 2,8%
Mo 1,25%
Zn 2,5%
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.