Fozát 480 NEW 5 l

T00990
Figyelem! Mivel a glifozát nem szelektív tulajdonságú gyomirtó szer, így minden zöld színtesttel rendelkező növényt elpusztít, ezért fokozottan ügyelni kell arra, hogy a termesztett növényekre ne kerüljön permet. Fozát 480 - Glifozát hatóanyagú totális gyomirtó szer A Fozát 480 egy glifozát tartalmú totális gyomirtó szer. A glifozát a legsikeres... Részletes leírás
44 905 Ft (nettó: 35 358 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Figyelem!

Mivel a glifozát nem szelektív tulajdonságú gyomirtó szer, így minden zöld színtesttel rendelkező növényt elpusztít, ezért fokozottan ügyelni kell arra, hogy a termesztett növényekre ne kerüljön permet.

Fozát 480 - Glifozát hatóanyagú totális gyomirtó szer

A Fozát 480 egy glifozát tartalmú totális gyomirtó szer. A glifozát a legsikeresebb és a legnagyobb mennyiségben felhasználásra kerülő herbicid hatóanyagok egyike. A glifozát különösen a szőlő és gyümölcs kultúrákban nélkülözhetetlen gyomirtó szer.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a Fozát 480:

Hatóanyaga:

480 g/liter glifozát - IPA só hatóanyagú,

Formuláció:

vízoldható koncentrátum, folyékony (WSC) készítmény

Hatásspektrum:

Tökéletes gyomirtó hatás és gazdaságos védekezés a mélyen gyökerező, évelő egy- és kétszikű, valamint a magról kelő egy- és kétszikű gyomnövények ellen a nagygazdaságokban és a házikertekben egyaránt.

Mérgezőség, veszélyesség

Gyenge méreg
Méhekre nem veszélyes
Halakra mérsékelten veszélyes

Forgalmazási kategória:

II - Engedélyköteles besorolás.

Felhasználási lehetőségek:

Házikerti felhasználás

Ajánlott házikerti felhasználás dózisa: 200-250 ml/10 l víz.

A Fozát 480 házikerti felhasználásra engedélyezett totális gyomirtó szer. Házikerti alkalmazás során a Fozát 480 gyomirtót 2-2,5 %-os töménységű permetlében kell felhasználni - 10 liter permetlében 200-250ml Fozát 480. A gyomirtó permetezést akkor kell elvégezni, amikor a gyomnövények 10-30 cm-es nagyságúak.

Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs, Szőlő
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.