Folicur 25 WG 1 kg

T00962
Nagy hatékonyságú felszívódó gombaölő szer. Modern formuláció. Széles körű alkalmazhatóság. Általános ismertető: Gombaölő permetezőszer almatermésűek, cseresznye, meggy, kajszibarack és őszibarack védelmére. Felhasználás Hatóanyaga, a felszívódó tebukonazol, minden idők egyik legsikeresebb triazol hatóanyaga. Modern formulációja biztosítja a... Részletes leírás
21 382 Ft (nettó: 16 836 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
1-4 nap info
A rendelés leadása és a termékek raktárunkba történő beérkezése után (1-4 nap) összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
Nem kiszállítható info
A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehető. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.
Nagy hatékonyságú felszívódó gombaölő szer.
Modern formuláció.
Széles körű alkalmazhatóság.

Általános ismertető:
Gombaölő permetezőszer almatermésűek, cseresznye, meggy, kajszibarack és őszibarack védelmére.

Felhasználás

Hatóanyaga, a felszívódó tebukonazol, minden idők egyik legsikeresebb triazol hatóanyaga. Modern formulációja biztosítja a jó tapadást és minimálisra csökkenti a gyümölcs felületének érzékenységét a permetlével szemben.


Javasolt technológia:

Almatermésűekben a Folicur 25 WG-t varasodás ellen minden esetben kontakt partnerrel kombinációban (pl.: Antracol) javasoljuk felhasználni, míg lisztharmat ellen önállóan is alkalmazható. A védekezéseket a pirosbimbós feno-lógiai állapottól (amikor a hőmérséklet 10 °C felett van) preventív módon, a műszeres előrejelzés segítségével javasolt elkezdeni. A permetezéseket 7-10 naponként a fertőzés erősségétől függôen végezzük el. Varasodás ellen a kombinációt rotációban alkalmaz-zuk az aszkospóra szóródás intenzív szakaszában, a fertőzés erősségétől függően 3 alkalommal ismételve. A Folicur 25 WG kontakt partnerrel kombinációban történő felhasználása rezisztenciatörő hatású, más hatásmechanizmusú, varasodás el-len alkalmazott technológiák kiegészítése esetén. A permetezési forduló a fertőzési nyomásától függően 7-10 nap legyen. Lisztharmat ellen a kezeléseket megelőző jelleggel, pirosbimbós állapottól a zölddió nagyságig végezzük.
Dózis: 0,5 kg/ha

Csonthéjasokban moníliás hajtás és virágfertőzés ellen a virágzás kezdeti szakaszában és a fővirágzásban ajánlott alkalmazni 2-3 alkalommal. Levél-betegségek ellen virágzás után 1-2 per-metezés szükséges. Ôszibarack tafrina ellen a készítményt 2-3 esetben a piros-bimbós állapottól kezdve, 10-12 napon-ként juttassuk ki.
Dózis:0,75-1 kg/ha

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
almatermésűek 28 nap
cseresznye, meggy, kajszi 14 nap
Eltarthatóság: Eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédő szer raktárban 2 év.
Súly: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Gyümölcs
Növényvédőszer forgalmazási kategória: II. engedélyköteles
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.