Biocera fasebkezelő 100 g

T00318
BIOCERA MÉHVIASZ TARTALMÚ FASEBKEZELŐ és OLTÓVIASZ ÖSSZETEVŐK: méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb . A Biocera méhviasz tartalmú fasebkezelő és oltóviasz alkalmazása: felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél, nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vag... Részletes leírás
1 238 Ft (nettó: 975 Ft)

Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral:
raktáron info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

BIOCERA MÉHVIASZ TARTALMÚ FASEBKEZELŐ és OLTÓVIASZ

ÖSSZETEVŐK: méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb .

A Biocera méhviasz tartalmú fasebkezelő és oltóviasz alkalmazása:

felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél, nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.

A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsetel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, -10 O C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.

A Biocera fasebkezelő és oltóviasz felhasználásának előnyei:

A BIOCERA fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszan tartó védelmet biztosít. Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága –különösen a nyári melegben- jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.


Tűzveszélyességi fokozat: II.
Ajánlott védőfelszerelés: gumikesztyű.
Tárolás: naptól és sugárzó hőtől védett raktárban.
Eltartható: 2 évig.
Kiszerelés: 100, 200 g-os tégely, 1000 ml-es vödör.

Súly: 0.1 kg
Szélesség: 60 mm
Magasság: 60 mm
Hossz: 90 mm
Elérhetőség: raktáron
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Kultúra: Díszkert, Gyümölcs
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.