Biocera fasebkezelő 5kg

T00317
BIOCERA-MÉHVIASZ TARTALMÚ FASEBKEZELŐ és OLTÓVIASZ Összetevők:  Méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb. Alkalmazási terület: Felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél,nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek le... Részletes leírás
Szállítás
block
A termék most nem kapható. Később még valószínűleg elérhető lesz.

BIOCERA-MÉHVIASZ TARTALMÚ FASEBKEZELŐ és OLTÓVIASZ

Összetevők: 

Méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb.

Alkalmazási terület:

Felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél,nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.

Hogyan hat a Biocera fasebkezelő? 

A BIOCERA fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszantartó védelmet biztosít.Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága különösen a nyári melegben jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.

A Biocera faebkezelő használata:

A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsettel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, 10 °C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.

Egyéb információk:

Tűzveszélyességi fokozat:

II.

Ajánlott védőfelszerelés:

gumikesztyű.

Tárolás:

Naptól és sugárzó hőtől védett raktárban.

Eltartható:

2 évig.

Súly: 5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kiszállítható növényvédőszer: kiszállítható növényvédőszer
Kultúra: Díszkert
Növényvédőszer forgalmazási kategória: III. szabadforgalmú
Értékesítési alapegység: db

0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.


0 értékelés, összesen: 0

Megvásároltad? Értékeld a terméket!

Oszd meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat más vásárlókkal is.