Tetőkerti növény Mix, extra szárazságtűrő Kiepenkerl kb. 3-4 m2-re
  • Tetőkerti növény Mix, extra szárazságtűrő Kiepenkerl kb. 3-4 m2-re
  • Tetőkerti növény Mix, extra szárazságtűrő Kiepenkerl kb. 3-4 m2-re-2

Tetőkerti növény Mix, extra szárazságtűrő Kiepenkerl kb. 3-4 m2-re

Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Ökológiai szempontból értékes, májustól szeptemberig gazdagon virágzik. Vetés: márc-aug. (szap.láda/szabadföld/zöldtető) Csírázás: 10-30 nap 10-20°C / kelés... Részletes leírás
1 090 Ft (nettó: 858,26 Ft)
Szállítás
face
Személyes átvétel:
Akár a mai napon info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Futárral :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Ökológiai szempontból értékes, májustól szeptemberig gazdagon virágzik.
Vetés: márc-aug. (szap.láda/szabadföld/zöldtető)
Csírázás: 10-30 nap 10-20°C / kelés után 4 héttel ritkítás
Tő- és sortáv.: 20 cm
Virágzás: máj-szept.
Alacsony növekedésű (10-30 cm), ellenálló és könnyen kezelhető egynyári és évelő növények magkeveréke. Egy zöldtető nem pusztán ökológiailag értékes élőhely, hanem extra kertfelület is egyben. Tarkán virágzó növényborítás, amely télen-nyáron remekül hőszigetel és ezáltal energiát takarít meg. Szárazságtűrő, egész nyáron gazdagon virágzó mezőt alkot. Levélszerkezetük, gyökérzetük és ellenállóképességük által jól tűrik a kánikulát, szárazságot és az extrém időjárásváltozásokat. A növények gyökérhálózata megtartja és elraktározza a vizet. A különféle varjúhájak és legelőkön is megtalálható növények kedvelt táplálékforrásai pillangóknak, méheknek, dongóknak és más hasznos rovarnak. Napos, félárnyékos tetőkertekre ajánlott, fa alá csak akkor, ha száraz periódus biztosított, mert erre a növényeknek szüksége van. Szórva vessük, vékonyan takarjuk földdel vagy sekélyen dolgozzuk be a talajba és túl sűrű kelés esetén ritkítsuk. Szaporítóládában jól előnevelhető.
Gyártó
Kiepenkerl
Cikkszám
T12193
Súly
0.01 kg
Raktáron
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában